≫ 

OVAKO KRISTIJAN IZ NIGERIJE SLAVI SLAVU: Odvrnuo Šabana do daske, stavio flašu na glavu i počeo svoj egzotični ples (VIDEO)

Ove godine porodična slava postala je hit na internetu zahvaljujući njegovom egzotičnom plesu sa flašom na glavi

  • 5

Nigerijac Njuman Edžike Nvangvu (46), u Bariču poznatiji pod imenom Kristijan, svake godine proslavlja slavu Svetog Luku jer je na taj dan 2007. godine sa porodicom preživeo saobraćajnu nesreću. Ove godine porodična slava postala je hit na internetu zahvaljujući njegovom egzotičnom plesu sa flašom na glavi i to uz pesmu Šabana Šaulića "Noćas mi se s tobom spava".

NIJE VIC: Nigerijac pretukao Indijca u kambodžanskom lokalu (VIDEO)

Vesela atmosfera u domu ove četvoročlane porodice upotpunjena je plesačkim umećem ovog Afrikanca, koje se ogleda u uvijanju kukovima i igranjem sa bocom na glavi, ali i smehom njegove supruge Veliborke koji se može čuti u pozadini.

Inače, Kristijan je 1997. godine iz rodne Nigerije krenuo u Italiju kako bi postao fudbaler, ali je na tom putu izigran, te se obreo u glavnom gradu Srbije. Sudeći prema snimku koji je objavilo Radio S, izgleda da mu naša zemlja jako prija, a posebno numere omiljenog pevača Šabana Šaulića, za kojeg je ranije izjavio da mu "dirnu žicu".

Pogledajte kako se Njuman Edžike Nvangvu provodi uz srpski narodnjak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA