MARIĆ O POPLAVAMA: Oprez do sutra uveče, večeras NOVE PADAVINE! (VIDEO)

On je istako da je odmah po najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda o padavinama, u nedelju, 6. novembra upućeno je upozorenje svim opštinskim i gradskim štabovima za vanredne situacije u Srbiji da budu u stanju potpune pripravnosti

  • 1

Načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić rekao je da u svim potencijalno kriznim tačkama nema opuštanja, i da će sve službe biti u pripravnosti jer se tokom popodneva i tokom noći očekuju nove padavine.

POPLAVE U SRBIJI: Počela evakuacija u Tutinu, spaseno 12 osoba! (FOTO) (VIDEO)

- Tek sutra do kraja dana videćemo da li će doći do najavljenog prestanka padavina - rekao je Marić.

On je istako da je odmah po najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda o padavinama, u nedelju, 6. novembra upućeno je upozorenje svim opštinskim i gradskim štabovima za vanredne situacije u Srbiji da budu u stanju potpune pripravnosti.

POTOPLJENE ULICE, KOLA JEDVA PROLAZE: Kiša napravila haos u Leskovcu (FOTO)

- Najveće padavine su u Novom Pazaru, Sjenici i Tutinu. Na toj teritoriji smo imali 12 evakuisanih osoba. Uglavnom je reč o bujičnim vodotokovima i poplavljenoj putnoj infrastrukuri pa su u par navrata ljudi evakuisani i izvlačeni iz vozila. Tamo je sada situacija stabilna, smiruje se. Bujične vodotokove imamo i u Prokuplju, zapravo u Kuršumliji i u Leskovcu - naveo je Marić.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dusan

    8. novembar 2016 | 17:00

    ovaj jedno te isto godinama.izgleda da oni u tom sektoru drugog coveka i nemaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA