Hilari Klinton za svoj neuspeh na izborima krivi direktora FBI

Klinton kaže da je Komi kriv za njen neuspeh pošto je odlučio da uoči izbora pošalje pismo Kongresu o ponovnom pokretanju istrage u vezi sa njenim korišćenjem privatnog servera za mejlove dok je bila državna sekretarka

  • 35

Demokratski predsednički kandidat Hilari Klinton okrivila je direktora FBI Džejmsa Komija za poraz na predsedničkim izborima u SAD tokom razgovora sa glavnim finansijerima Demokratske stranke, naveli su učesnici tog razgovora, prenosi Rojters.

SPREMA SE ČISTKA U FBI POSLE IZBORA: Obama planira da otpusti direktora zbog Hilari Klinton (VIDEO)

Iako je Klintonova, na osnovu većine anketa, smatrana velikim favoritom na ovim izborima, Donald Tramp je osvojio pobedu, što je izazvalo niz protesta u mnogim gradovima SAD.

U telefonskom razgovoru sa svojim pristalicama i donatorima Klinton je navela da je Komi kriv za njen neuspeh pošto je odlučio da uoči izbora pošalje pismo Kongresu o ponovnom pokretanju istrage u vezi sa njenim korišćenjem privatnog servera za mejlove dok je bila državna sekretarka, navodi Rojters, pozivajući se na dvoje učesnika tog razgovora.

Direktor FBi je pisao Kongresu 28. oktobra najavljujući da će Biro ispitati novootkrivene mejlove Klintonove.

Klintonova se uglavnom nije pojavljivala u javnosti nakon govora kojeg je održala jutro nakon izbornog dana.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lord

    13. novembar 2016 | 08:21

    Tako je drugi su krivi, a sto si ti baba zlo to nema veze. Nisu ljudi glasali za Trampa nego protiv zle bake

  • DONALD J TRUMP

    13. novembar 2016 | 16:27

    JEL ON BRISAO MEJLOVE I PRAVIO PRIVATNI SERVER NA 1. MESTU?

  • Ljuba

    13. novembar 2016 | 08:05

    Ne kriminalke, nije tebe nikakav FBI upropastio, tebe je upropastila tvoja pokvarenost, gramzivost, lopovluk reketiranje svih i svakoga, ratovi i sl. Nisu ti pomogle pare kriminalke od reketa od suntavog Borisa Tadica a mislim da si se omrsila kriminalke i od para koje si otela Srbiji za Miladina Kovacevica zbog onog Stajnhauera, koji je napastvovao devojku za cija pravs se ti kobajagi zalazes, koliko si uzela od toga podla kriminalke. Ovo su razlozi koji su te eliminisali da ne sejes vise zlo po svetu u ovolikim razmerama sa tvojim satrapom i kriminalcem Sorosem koji bi vec trebao odavno da ode gde mu je mesto sa sve tobom zajedno. Kriminalci su kriminalci sestro to si naucila navodno u tom tvom pravu koje si studirala !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA