STRAVIČNA ISPOVEST MALTRETIRANE VOJVOĐANKE: Burgijom me je bušio po telu, dok je dete gledalo!

- Silovali su me muž, kum i njegov drugar u vikendici. To se dogodilo nakon što sma pobegla od muža kada me je istukao. Moje dete je sve to gledalo - ispričala je ova neutešna žena

  • 17

Potresna ispovest žene B.Č. iz Vojvodine koja je iznela jezive detalje o nasilju koje je trpela deset godina od svog muža, potresla je mnoge koji su je čuli.

- Silovali su me muž, kum i njegov drugar u vikendici. To se dogodilo nakon što sma pobegla od muža kada me je istukao. Moje dete je sve to gledalo - ispričala je ova neutešna žena iu jednoj emisiji.

"ŠTA SAM JEO?": Prošlo je 7 godina otkad je objavljen ovaj UŽASNI snimak nasilja, evo kako smo reagovali na njega (VIDEO)

NASILNICI U SRBIJI MORAJU BITI KAŽNJENI: U porodičnom nasilju ubijene 34 ŽENE!

Njeno dete je svakodnevno prisustovalo scenama nasilja, tokom kojih je njen muž tvrdio da "dečak treba da vidi kako se to radi sa ženama".

- Batine su bile svakodnevne. Bez razloga me je tukao, samo sam ga ponekad pitala za platu. Ćutala sam, jer je pretio da će ubiti i mene i dete. Udarao me pesnicama, šutirao, tukao tušem po glavi, sipao mi vruću supu na glavu, gasio mi pikavce po telu, burgijom me bušio po telu, razbijao čaše o glavu, stavljao mi pljute paprike u nos - opisuje B.Č. torturu korz koju je prošla.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

I ostali članovi njegove porodice su bili prisutni kada je nekoliko puta skinuo golu i njima je to bilo smešno. B.Č. iz straha nije ništa prijavljivala niti policiji, niti lekarima, te je policiji teže da dokažu zločin.

- U junu me je prebio, pa sam pobegla u vikendicu. Tu me prvo on silovao, zatim kum i na kraju njihov drugar. Kada su završili, muž me je istukao i nabio mi džak na glavu. Ubacili su me u gepek i doveli kući - priča ona.

O nasillju je nedavno progovorio njen sinčić, dok njen otac koji živi u blizini tvrdi da ništa ne znao nasilju koje se dešavalo.

- Fenom joj je palio oči, čupao kosu, čekićem za meso ju je udarao po licu, pesnicama u nos, izbio joj zub, hteo je izbosti nožem, jela je izmet. Mrzeo sam ga i plašio ga se - navodi njen sinčić.

Policija je saslušala njenog supruga i njegove prijatelje po prijavi za nasilje u porodici i silovanje i informacije prosledila tužilaštvu.

Novnari "Blica" su pokušali da stupe u kontakt sa bivšim suprugom B.Č. i njegovom porodicom koja živi u istom mestu u Vovodini, ali niko nije želeo da da izjavu. Starija gospođa je samo rekla da je on na poslu i da su užanusti tvrdnjama.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    15. novembar 2016 | 09:02

    Sad ga strpajte u zatvor pa ce da vidi kako prolaze smekeri koji maltretiraju zene ili decu,proci ce 10 puta gore od onoga sto je radio zeni!

  • masha

    15. novembar 2016 | 09:02

    ?Ne bi on po meni video belog dana vise.Ali da sam na njenom mestu platila bih prvo nekog da ga dobro izmaltretira i fizicki i psihicki...bas dobru torturu bih mu smislila.Taj zlikovac ne zasluzuje zivot vec odmah smrtnu kaznu.Ovakve ne treba ni zaliti ni ostaviti zive..

  • Srbija

    15. novembar 2016 | 08:53

    Ja verujem ovoj zeni i ovo je strasnoooooo!!!a inace ima dostaa porodica koje su bolesne ozbiljno u Srbiji pocevsi od muza svekrve svekra....itd jadna ona koja zapadne u takvo okruzenje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA