BRUTALNA TUČA NA ŠKOLSKOM IGRALIŠTU: Devojčice se čupale, udarale i šutirale dok su ostali vikali "UBIJ JE" (VIDEO)

Pobesnela učenica počinje da udara pesnicama nesrećnu devojčicu naizmenično u kolena i glavu, a onda ju je šutnula u lice

  • 8

Dve devojčice su suspendovane pošto je na društvenim mrežama postavljen video na kojem one brutalno napadaju i prebijaju 14-godišnju školsku drugaricu.

>>> Učeniku u Vranju lupali glavu o pločice: 8 vršnjaka se brutalno iživljavalo nad njim

Video pokazuje kako na školskom igralištu, gde su se već okupili mnogi đaci, jedna devojčica pritrčava učenici, hvata je za kosu i obara na zemlju. Sledi brutalno prebijanje, razbesnela učenica počinje nesrećnu devojčicu da udara pesnicama naizmenično u kolena i glavu, a za kraj sledi šut u lice.

Gomila okupljena oko njih sve vreme je davala podršku devojčici, koja je demonstrirala svoje kik-boks veštine, povicima "Samo navali" i "Ubij je". Mukama prebijene žrtve ipak je došao kraj, iako dobro uzdrmana, uspela je da ustane i napusti mesto obračuna.

Snimak je brzo došao do profesora i direktora srednje škole u gradiću Beri u Velsu, koji su odlučili da učenicama koje su učestvovale u napadu zabrane prisustvo nastavi, a konačna kazna biće izrečena posle završetka istrage.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    15. novembar 2016 | 22:09

    Kako bi ti izlomio i tebe i roditelje koji su te vaspitali tako.

  • polat

    15. novembar 2016 | 21:48

    a ovi sa strane jos navijaju i pored krvnickih udaraca u glavu ove jadnice niko ni ne pokusava da ih razvadi,tuzno i jadno

  • Homer

    15. novembar 2016 | 23:06

    Stoka!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA