≫ 

Čudo osuđene svekrve Jelene Marjanović tokom saslušanja: Ženi u policiji sam odmah rekla da ima cistu

- Zorica može da vidi nečiju auru, a lekarski nalazi joj pomažu oko krajnje dijagnoze i uvida- rekao je Zoričin muž, Vladimir

  • 40
Zorica Marjanović, svekrva ubijene Jelena jeca Krsmanović, Foto: Telegraf

Zorica Marjanović. svekrva brutalno ubijene pevačice "Granda" Jelene Marjanović demonstrirala je svoju moć i na saslušanju u MUP-u. Ona je danas presudom Prvog osnovnog suda osuđena na tri meseca zatvora, uslovno na godinu dana, zbog nadrilekarstva

Osuđena svekrva ubijene pevačice Jelene Marjanović

- Nisam ja bajara, niti sektašica. Nisam protiv lekara i nisam nikome naplaćivala kada su dolazili kod mene, Eto, u MUP-u sam spontano rekla ženi koju sam prvi put videla da ima cistu na kolenu. Bila je u čudu, imala je čizme preko kolena, i pogledala me iznenađeno, a onda je rekla. I lekari su mi potvrdili da mije oštećena hrskavica - priča Zorica za Alo!

Ona je dodala da nije htela da se upušta u sudski postupak i da dokazuje da je nevina, jer je cela porodica posle Jeleninog ubistva prošla kroz torturu. A bilo je mnogo izlečenih, ona je prema svima bila ista.

Njen muž Vladimir je tvrdio da ona nikada nije naplaćivala usluge jer ima dar od Boga.

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

- Zorica može da vidi nečiju auru, a lekarski nalazi joj pomažu oko  krajnje dijagnoze i uvida. Ona je nekima mogla da pomogne, ako se prilikom terapije, podudare meridijani.

Kroz njenu kuću su mnogi prošli. Tako je ejdnom došla žena koja je rekla da su joj lekari utvrdili da ima rak materice. Zorica je pogledala da njenu auru i utvrdila da ona uopšte nije bolesna, što se na kraju ispostavilo kao tačno.

(Telegraf.rs/ Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IGOR

    17. novembar 2016 | 17:15

    Matora je čist manipulator i prevarant. Kakve veze ima hrskavica u kolenu sa cistom. Dve apsolutno različite stvari.Po običaju i dalje glume ludilo....Presuda? Šta je bio parametar za tako nešto?Kad je Zakon manjkav, koristimo pravne praznine.....

  • Soli 65

    16. novembar 2016 | 00:32

    Pa ko danas jos radi besplatno , ovo prvi put cujem u zivotu !!!

  • samo kod nas

    16. novembar 2016 | 01:04

    "Daj Boze da komsiji crkne krava; ja nemam korist, al' on ima stetu "...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA