≫ 

ZAR SMO TOLIKO BEZOSEĆAJNI: Srndać povređen na auto-putu kod Ljiga uginuo jer su ga svi obilazili (FOTO)

B. Č. iz Kraljeva je jedini koji je stao kada je ugledao krvavog srndaća sa polomljenim nogama pored novog auto-puta Preljina – Ljig

  • 31

Vozila koja su u utorak prolazila pored krvavog srndaća na auto-putu Ljig – Preljina, ne hajući za krike koje je ispuštala životinja jer su joj bile polomljene zadnje noge i povređena kičma, otvorili su najvažnije pitanje u našim životima – humanost.

DRAMA U CENTRU: Nećete verovati koja životinja je pronađena kako LUTA usred Beograda!

A da je definitno nestala kod ljudi, pokazao je i ovaj primer povređene životinje. Ne želeći da mu spominjemo identitet iz razloga što smatra da bi svaki čovek trebalo da postupi humano, odnosno da pomogne drugima, ali i životinjama, B. Č. iz Kraljeva jedini je koji je stao kada je ugledao krvavog srndaća sa polomljenim nogama pored novog auto puta Preljina – Ljig.

- Čim sam ga ugledao počeo sam da kočim i onda se vratio do njega. Stao sam između trake i ograde i popeo se, kako bih ljudima pokazivao da ga zaobiđu. Na taj način sam usporavao i usmeravao saobraćaj da ga neko dalje ne ubija i pozvao policiju - ispričao nam je ovaj Kraljevčanin.

Iako je policiji trebalo dobrih 40 minuta da stigne, pokušali su da nekako pomognu povređenoj životinji. Na žalost, srndać je uginuo, jer je imao je strašne povrede pošto ga je najverovatnije udario veći automobil ili kamion.

Foto: Alo/N. Božović Foto: Alo/N. Božović

- Nema više humanosti kod ljudi. Mahao sam i mahao i prošlo je više od 200 vozila, dok u jednom trenutku nije stao jedan od njih. On mi je i pomogao da što pre dobijemo policiju u Čačku, kako bi došli do nas - ispričao je B. Č.

Ceo Novi Sad digao na noge SRNDAĆ koji luta ulicama, a tek kada su čuli odakle je došao... (FOTO)

On nam je rekao da je primetio i nedostatke na auto-putu, dok je pokušavao da pomogne nesrećnom mladom srndaću i da je odmah posle događaja poslao pismo ministarki Zorani Mihajlović.

- Propusti su takvi, a kasnije sam saznao da u tom delu gde je srndać udaren, prolaze i ostale životinje, da postoje otvori od oko 70 centimetara, kroz koje mogu i divlje svinje da se provuku. I zamislite da vam ona iskoči ispred auta koji ide 120 kilometara na sat. Mogu svi da izginu - objasnio je ovaj Kraljevčanin.

(Telegraf.rs / Izvor: alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grunf

    16. novembar 2016 | 15:11

    Mi smo bre debilska nacija...od najhumanijeg naroda na svetu ovi političari su nas izdeformisali u najveća zla !!!

  • Belasica

    16. novembar 2016 | 15:53

    Nemam reči, tužno i žalosno.

  • Messi

    16. novembar 2016 | 15:11

    Ja sam rekao nas narod je jako jako glup , samoziv . Svi su umisljeni, da pomazemo jedni drugima sve bi bilo super , al ovako .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA