HILARI NE KRIJE RAZOČARANOST REZULTATIMA IZBORA: Htela sam da se sklupčam i nikad ne izađem iz kuće

- Priznaću da dolazak ovde nije bila laka stvar. Bilo je nekoliko trenutaka prethodne nedelje kada sve što sam htela da uradim bilo je da se sklupčam uz dobru knjigu i ne izađem iz kuće - izjavila je Klintonova u Vašingtonu

  • 24

U prvom pojavljivanju u javnosti nakon poraza na predsedničkim izborima u SAD Hilari Klinton nije krila svoju razočaranost. Ona je u govoru koji je održala u Vašingtonu rekla da posle objavljivanja rezultata nije želela “više nikad da napusti kuću“.

KLINTON DOBILA MILION GLASOVA VIŠE OD TRAMPA, ali je on svima koji mu se zbog toga smeju zapušio usta!

- Priznaću da dolazak ovde nije bila laka stvar. Bilo je nekoliko trenutaka prethodne nedelje kada sve što sam htela da uradim bilo je da se sklupčam uz dobru knjigu i ne izađem iz kuće. Znam da su mnogi od vas razočarani rezultatima. I ja sam, više nego što mogu da opišem. Znam da nije lako. Znam da u prethodnoj nedelji mnogi od vas su se zapitali da li je Amerika zemlja kakva smo mislili da jeste - rekla je ona.

Ona je dodala da su podele nastale ovim izborima duboke.

- Amerika je vredna toga. Naša deca su vredna toga. Verujte u našu zemlju, borite se za naše vrednosti i nikada ne odustajte - naglasila je Hilari. Ona se od izbora obratila javnosti samo kratko, a u telefonskom razgovoru sa američkim medijima okrivila je šefa FBI Džejmsa Komija za poraz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA