Bure Tarabića pomoglo Donaldu Trampu da pobedi! (FOTO)

Sva istraživanja su ukazivala da će Hilari da pobedi, ali...

  • 16

Misteriozno "kraljevo bure" iz Kremne, rodnog mesta proročke familije Tarabić, zaslužno je za pobedu Donalda Trampa?! Ovo je za list Alo potvrdio Dragan Pjević, samoprozvani čuvar Kremanskog proročanstva, koji je 4. novembra, pre predsedničkih izbora u SAD, u bure u kojem stoji skulptura kralja Petra Prvog, stavio u Trampovu fotografiju.

CRNO PROROČANSTVO Srbije o kojem se skoro ništa ne zna

Verovanje kaže da se zarad ličnog uspeha valja slikati sa kraljem u buretu, koje, prema rečima Pjevića, čini čuda.

- U želji da u Americi pobedi gospodin Tramp i pod sugestijom više sile postavili smo njegovu fotografiju u mistično "kraljevo bure" sa nevericom da će on pobediti Klintonovu, jer su sva istraživanja bila na njenoj strani. Znajući da ovo bure u Kremni radi čuda, Tramp je postao predsednik - ponosno ističe Pjević i dodaje da je kremansko proročanstvo i predvidelo njegov dolazak na čelo SAD.

Naime, u predskazanjima Mitra Tarabića, opisana je osoba koja podseća na američkog biznismena ovim rečima: " Posle ovog rata na prestol sveta doći će jedan plemenit i dobrodušan riđi čovek. Blago onome ko to doživi, jer će taj riđokosi svim ljudima doneti sreću."

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Znaci pored bureta i Kremansko proročanstvo su ukazali na njegovu pobedu. Zato ćemo mu dostaviti knjigu "Proročanstva" i zamoliti ga da poruke dobro analizira jer će mu one reći šta dalje treba da radi, i kako da se odnosiu prema Kremnima da bi ostao upamćen kao uspešan vladar - rekao je Pjević.

ONA JE POTOMAK TARABIĆA I ZNA ISTINU: Evo šta Srbe zaista čeka u 2015-oj! (VIDEO)

Prema "Proročanstvu", ponaj ko želi presto prvo mora da dođe u Kremnu, a praksa je pokazala vezu ovih događaja.

- Pred izbore 2000. Kremnu je posetio Vojislav Koštunica, i postao predsednik SRJ,  a 2004. isto je učinio i Boris Tadić. Aktuelni predsednik Nikolić nije se 2012. godine odazvao pozivu Krmne, pa smo u želji i pod sugestijom više sile u četvrtak pred izbore stavili njegovu sliku u "kraljevo bure" - kaže Pjević.

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    18. novembar 2016 | 07:36

    Pa da li ste vi normalni

  • galeb

    18. novembar 2016 | 07:26

    Kod još veruje u proroke, posebno u naveliko provaljene Tarabice. Dokle vise da zaludjujete ljude ?

  • Pera

    18. novembar 2016 | 02:18

    Sto volimo da smo centar sveta Volimo da se pravino najpametniji ma sve naj Ali o coveku govore dela i rezultati Ali ih kao celina nemamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA