PUCNJAVE ŠIROM AMERIKE: Policajac upucan u glavu, potraga za napadačima traje (VIDEO)

Mek Manus je rekao da motiv napada nije poznat i dodao da policija traga za muškarcem kog su snimile sigurnosne kamere, starim između 20 i 30 godina

  • 0

Policija u Teksasu i Misuriju traga za osumnjičenima, koji su u dva, naizgled nepovezana napada, pucnjem usmrtili jednog i ranili drugog policajca, dok su sedeli u patrolnim kolima.

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO SESTRE SEKIROM OSTAJE U BOLNICI: Zbrinut na psihijatrijskoj klinici zbog pokušaja suicida

Kako prenosi Rojters, šef policije San Antonija Vilijam Mek Manus je rekao da se prva pucnjava dogodila kada je osumnjičeni zaustavio kola iza policajca koji je sedeo u parkiranim patrolnim kolima, prišao kolima i pucao policajcu u glavu. Metak se odbio o zatvoren prozor, pa je osumnjičeni razbio prozor, ispalio drugi metak u policajca i usmrtio ga.

Osumnjičeni se, nakon toga vratio u svoje vozilo i odvezao.

Nekoliko sati kasnije, u Misuriju je teško ranjen policajac, koji je sedeo takođe u patrolnim kolima. Tada je nepoznata osoba pucala iz automobila parkiranog iza patrolnih kola.

Mek Manus je rekao da motiv napada nije poznat i dodao da policija traga za muškarcem kog su snimile sigurnosne kamere, starim između 20 i 30 godina, koji je mršav i ima tamniji ten, a moguće je da ima i bradu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA