Momak zbog koga je lepa Teodora upucana znao PREVIŠE? Srpska verzija priče o Lepotici i Zveri nema srećan kraj (FOTO)

Teodora je ranjena u sačekuši u subotu kada je u nju za sada nepoznati napadač ispalio pet hitaca iz pištolja

  • 18

Teodora Kaćanski (30), koja je prekjuče upucana sa pet hitaca u Novom Sadu u znak opomene njenom dečku Nenadu Steviću (38), preminula je.

Preminula Teodora Kaćanski koja je u subotu u Novom Sadu upucana umesto dečka!

Sačekuša se dogodila u Somborskoj ulici, gde je nesrećna devojka teško ranjena ispred ulaza zgrade u kojoj živi sa Stevićem.

- Ovo predstavlja svojevrsno upozorenje njenom momku, koji je odranije poznat policiji kao jedan od žestokih momaka sa novosadskog asfalta. Motivi pucnjave traže se u njegovim poslovima i eventualnim neraščišćenim sukobima - kaže naš izvor blizak istrazi.

Podsetimo, Teodora je upucana u sačekuši u subotu kada je u nju za sada nepoznati napadač ispalio pet hitaca iz pištolja.

Foto: Facebook/Teodora Kaćanski Foto: Facebook/Teodora Kaćanski

On je iskočio iz žbunja i pucao u nju kada je izašla iz Nenadovog džipa "rendž rover", beogradskih registarskih oznaka, i krenula ka ulazu.

Mogućnost da je napadač očekivao Stevića iz džipa i da je greškom upucao Teodoru, shodno rekonstrukciji događaja, gotovo svi isključuju. Stević je inače u tom trenutku bio u njihovom stanu u zgradi.

Ovo je poslednja fotografija Teodore Kaćanski, objavljena dan pre ranjavanja u Novom Sadu (FOTO)

Kako "Blic" saznaje, Stević iza sebe ima više od 10 krivičnih prijava za različita krivična dela, a policija ga povezuje čak i sa veterničkim klanom koji je vodio sada pokojni Nenad Opačić.

Stević je, inače, bio i svedok na jednom od suđenja pokojnom Opačiću još 2003. kada se klanu sudilo za otmicu Mladena Marića.

Da podsetimo, Opačić i njegova supruga ubijeni su u februaru prošle godine u profesionalnoj sačekuši ispred svoje kuće u Novom Sadu.

NOVI DETALJI SAČEKUŠE: Ovo je lepotica koja je izrešetana u Novom Sadu (FOTO)

Foto: Facebook/Teodora Kaćanski Foto: Facebook/Teodora Kaćanski

- To je klasična sačekuša. Nema greške. Teodora je bila sama i to znači da je baš ona bila meta. Izgleda da je Nenad nešto žestoko zabrljao, jer nikada ne ideš na nečiju familiju. Nisu oni krivi, krivi smo mi što smo taj put izabrali, a sada ćemo videti šta će dalje biti - rekao je za "Blic" jedan od žestokih momaka iz Nenadovog okruženja.

Teodorini prijatelji opet kažu da niko od njih nije sa sigurnošću znao čime se Stević bavi.

U OVOJ ULICI JE IZREŠETANA TEODORA: Napadač ispalio pet metaka, dok je njen dečko izlazio iz zgrade! (FOTO)

- Teodora potiče iz obične familije. Oduvek je bila sportski tip, instruktorka fitnesa i veoma dobra i omiljena u društvu. Međutim, zaljubila se u lošeg momka i doživela filmski scenario. Klasična priča bitanga i princeza. On je prema njoj bio izuzetno fin i pažljiv. Čime se bavi, ne znam. Budući da su živeli u potkrovlju zgrade koje je bilo samo njihovo, a on nije zaposlen, mogla sam samo da nagađam da nisu čista posla - ispričala je sagovornica.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Isko

    22. novembar 2016 | 22:46

    Devojke, birajte pametno. Nisu dzipovi i novac kod tako mladih muskaraca dosli kroz obrazovanje i rad.

  • Moj narode

    22. novembar 2016 | 23:38

    Dok je trajalo bilo im je lepo.Nista on nije kriv kao ni ona.Samo on zna kako je njemu sada,a ona jadna zbog neke budaletine ni kriva ni duzna nestade.I da je kriva i duzna i neznam sta,otkud nekome pravo da uzme drugome zivot.

  • Lucifer

    23. novembar 2016 | 00:11

    Momak je podjednako kriv koliko i ubica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA