≫ 

ISKORISTITE I DANAŠNJI DAN DA UŽIVATE U SUNCU: Za koji dan očekuje nas PROMENA!

U košavskom području jak vetar južni i jugoistočni, a temperatura od minus 3 do 8, najviša dnevna od 12 do 17, u Timočkoj krajini 9 stepeni

  • 0

Danas ćemo u Srbiji imati još jedan sunčan i relativno topao dan uz jutro ponegde s maglom i slabim mrazom. Hladnije će biti samo u Timočkoj krajini.

VETROVIT JESENJI DAN PRED NAMA: Ujutru magla, tokom dana košava i sunce

UŽIVAJTE DANAS: Biće sunčano i toplo, a evo kada stižu naoblačenje i kiša!

U košavskom području jak vetar južni i jugoistočni, a temperatura od minus 3 do 8, najviša dnevna od 12 do 17, u Timočkoj krajini 9 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

I u Beogradu sunčano, toplo i vetrovito. Vetar umeren i jak, jugoistočni. Najniža temperatura 6, najviša 14 stepeni.

U četvrtak ujutro mestimično magla i slab mraz, u toku dana u većem delu pretezno sunčano i toplo, u Timočkoj krajini oblačno i hladnije. Košava će oslabiti.

Dan kasnije se očekuje postepeno naoblačenje, posle podne i uveče ponegde na jugozapadu slaba kiša. U subotu i nedelju pretežno oblačno, mestimično slaba kiša, uglavnom u južnim i centralnim krajevima.

Od ponedeljka, oblačno s kišom i hladnije, u planinskim predelima sneg, u toku noći slab sneg ponegde i u nižim predelima. U utorak i sredu pretežno oblačno i hladno, ponegde slab sneg.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA