≫ 

TRAGEDIJA U FABRICI SWISSLION: Radnik pregazio kolegu viljuškarom

M. Z. je upravljajući natovarenim viljuškarom, za koji nije završio obuku, oborio i pregazio Predraga M. koji je od zadobijenih povreda preminuo na putu do bolnice

  • 10

U krugu fabrike "Swisslion" u Vršcu dogodila se teška tragedija kada je M. Z. (52) viljuškarom pregazio kolegu Predraga M. (51).

 

DVOJE MRTVIH KOD VRŠCA: Sudarili se BMW i traktor (VIDEO)

 

Nesreća se dogodila juče u Vršcu, kada je M. Z. upravljajući natovarenim viljuškarom, za koji nije završio obuku, oborio i pregazio Predraga M. koji je od zadobijenih povreda preminuo na putu do bolnice.

 

PREMINUO MLADIĆ U BOLNICI U ŠAPCU: Izboden nožem zbog droge, lekari se borili za njegov život

 

Protiv M. Z. podenta je krivična prijava zbog teškog dela protiv opšte sigurnosti.

 

Povodom nesrećnog slučaja oglasila se i kompanija Swisslion:

 

- Dana 22.11. u Vršcu, u fabričkom krugu Kompanije Swisslion dogodila se povreda na radu sa smrtnim ishodom zaposlenog u Privrednom društvu Gokus Protekt, koja je za Swisslion obavljala poslove održavanja kruga i sakupljanja sekundarnih sirovima po Ugovoru o pružanju usluga. U Nezgodi su učestvovali zaposleni Fokus Protekta, obavljajući delatnosti iz predmentnog ugovora.

 

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    23. novembar 2016 | 12:46

    A ko mu dozvolio da uzme taj viljuskar.Mora da ga ukrao,zalosno je to sto je covek stadao,al gde je odgovornost sefova i ostalih kancelarijskih pacova.Sad ce da svale sve na jadnog viljuskaristu koi je radio posao sto mu je neko sigurno naredio nije ni on hteo sigurno da povredi nekog.Svuda je to isto kod tih giganata,al opet ponavljam coveka nazalost nema a ovaj jadnik sto je vozio kriv je najvise sto je hteo da zaradi parce hleba i to za neku crkavicu.

  • Tutor

    23. novembar 2016 | 12:47

    A prijave protiv odgovornih lica?

  • Ludi Milojko@

    23. novembar 2016 | 12:46

    A što ga je feudalac natjerao da vozi viljuškar nikom ništa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA