U Hrvatskoj se slikao sa četničkom kapom i objavio to na Fejsbuku, a onda mu je policija zakucala na vrata. Usledio je šok!

Od 2010. godine do 22. novembra 2016. godine na svom Fejsbuk profilu objavljivao je fotografije na kojima na glavi nosi kapu s oznakama dinarske četničke divizije

  • 13

Policijski službenici ličko-senjske policijske uprave sproveli su krivičnu istragu nad 30-godišnjakom iz Rebića, iz opštine Udbina, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljenog posedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih stvari. On je na svom Fejsbuk profilu objavljivao fotografije na kojima na glavi nosi kapu s oznakama dinarske četničke divizije.

KAD ĆE STRUJA U 83 SRPSKA SELA? Pupovac postavio prvo pitanje hrvatskom premijeru, evo šta je dobio kao odgovor

Kod ovog čoveka pronađena je tromblonska trenutna mina, jedna poluautomatska puška, jedan vojni karabin i 83 komada razne municije, koju je ilegalno posedovao.

Protiv njega će nadležnom državnom tužilaštvu biti podneta krivična prijava.

Takođe je utvrđeno da je u razdoblju od 2010. godine do 22. novembra 2016. godine na svom Fejsbuk profilu objavljivao fotografije na kojima na glavi nosi kapu s oznakama dinarske četničke divizije.

S obzirom da mu profil nije zaključan iste fotografije bile su dostupne većem broju građana, čime je počinio prekršaj iz članka  5. Zakona o prekršajima protiv javnog rada i mira, pa će protiv njega biti podneta prekršajna prijava nadležnom prekršajnom sudu.

(Telegraf.rs/ Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nn.

    23. novembar 2016 | 17:42

    Zatvorite dzubre imao 10 kad je bio rat pokupio Od roditelja mrznju i oruzje!

  • Pulicer

    23. novembar 2016 | 18:05

    A policija ne reaguje sto je ispred luke lora u splitu podignut spomenik za dom spremni sa ustaškom zastavom, dižu spomenik ustašama gde su ubijani srbi, to niko od srpskih medija ne objavljuje otiđite dragi novinari pa sa lica mesta slikajte i prikazite

  • Plus-minus

    23. novembar 2016 | 23:24

    Svatko normalan osuđuje kako ovakve primjere i oznake tako i ustaške , kakvo oružje i gluposti , samo se nanosi velika steta kako sebi tako i svome okruženju. Okrenimo se poslu i prosperitetu a ove ekscese prepustimo policiji i pravosuđu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA