Migranti sa Zelenog venca osumnjičeni za TEŠKO UBISTVO (FOTO)

Portparol suda Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim prema četvorici osumnjičenih odredio pritvor do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva

  • 7

Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana četvorici migranata, koji su pre dva dana učestvovali u tuči kod pijace Zeleni venac u kojoj je od zadobijenih povreda preminuo jedan Avganistanac (26), rečeno je Tanjugu u tom sudu.

KRVARI IZ STOMAKA: Izboden migrant leži na betonu u centru Beograda nakon žestoke tuče (FOTOGRAFIJE S LICA MESTA)

IZVEŠTAJ SA ZELENJAKA, GDE JE UBIJEN MIGRANT: Sve je počelo kod Mekdonaldsa (FOTO)

Osumnjičeni su državljani Agvanistana i Irana, a terete se za krivično delo teško ubistvo.

Portparol suda Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim prema četvorici osumnjičenih odredio pritvor do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti da će ometati postupak uticanjem na saučesnike.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Tuča se dogodila u ponedeljak u Kameničkoj ulici oko 15 i 30 sati.

Povređeni Avganistanac (26) preminuo je u Urgentnom centru od zadobijenih povreda, a u ovom okršaju povređena su još dvojica migranata.

Naoružani motkama sa ekserima i noževima, migranti su se jurili po ulicama Beograda, a policija je uhapsila petoricu osumnjičenih.

To je treći je sukob migranata u Srbiji sa smrtnim posledicama.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cetnik

    23. novembar 2016 | 21:51

    Treba to proterati iz srbije

  • MI6

    23. novembar 2016 | 22:05

    Bagru proterati iz Srbije...kakvi migranti to su sve potencijalni teroristi i kriminalci.

  • Neša

    23. novembar 2016 | 22:50

    Šta reći za njih kada se tako ponašaju u zemlji koja ih je primila i koja im pomaže koliko toliko, treba biti oštriji prema njima i da im se ozbiljno stavi do znanja da Srbiju ne mogu da koriste za međusobne obračune, imali su priliku za to u svojoj zemlji ali su pobegli iz nje, samo oštro i što češća kontrola, kod koga se nadje nož ili neko drugo oružije odmah deportovati iz Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA