Svi se smeju ovoj mapi Evrope, samo su Srbi i Putin srećni zbog nje (FOTO)

"Nešto nije u redu" u brošuri izdanoj za kampanju bivšeg premijera, primetio je kanal N24, dok list Di Velt ukazuje na "neugodnu grešku u programu Fransoa Filona"

  • 5

Nemački mediji zabavljaju se na račun karte koju je francuski kandidat za nominaciju konzervativaca za predsedničke izbore Fransoa Fijon objavio u predizbornoj brošuri, a prikazuje Nemačku podeljenu na Istočnu i Zapadnu, 26 godina nakon ujedinjenja.

SARKOZI UBEDLJIVO PORAŽEN: Neće biti kandidat za predsednika na izborima, FIjon i Žipe osvojili najviše glasova (FOTO)

"Nešto nije u redu" u brošuri izdanoj za kampanju bivšeg premijera, primetio je kanal N24, dok list Di Velt ukazuje na "neugodnu grešku u programu Fransoa Fijona".

Noje Prese govori o povratku Hladnog rata i dana komunističke Nemačke i piše da "u Fijonovom programu Demokratska Republika Nemačka i dalje postoji".

- To bi Putina učinilo srećnim - jedan je od komentara na društvenim mrežama, koji referira i na Fijonovu želju za približavanjem Moskvi.

 

Na 59. stranici brošure objavljene uoči predsedničkih izbora u Francuskoj u maju sledeće godine, karta Evrope prikazuje granicu koja deli Nemačku na istok i zapad, onako kako je izgledala pre ujedinjenja 10. novambar 1990. Osim toga, na karti postoje Srbija i Crna Gora kao jedna država.

Foto: Tanjug / AP Foto: Tanjug / AP

(Telegraf.rs / Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr za rock and roll....

    24. novembar 2016 | 13:40

    A monte negro!! Hahahahaha, dosla pobegulja, hahahhahaha

  • Boris

    24. novembar 2016 | 18:04

    Sada ce Melanija da uzme sto sleduje, imacemo i mi more, sve dolazi na svoje mesto, ujedini ce se srbija sa srpskom republikom, kao sto se nemacka ujedinila a Kosovo zna se, bice srpsko bez jednog albanca (siptara) kako je predvideo Tadej tako ce i biti, nek se albanci malo zabavljaju Tacijevim lazima.

  • Mlj1228

    24. novembar 2016 | 15:01

    Sta je ovde strasno? Ovo je stara karta , ma da je danas ovako , mozda ne bi ni bilo ratova. Ovde , "savezna republika Jugoslavija" nije pocepana i ima izlaz na more , sto je i normalno, ono sto nije normalno to je , ko je dozvolio hrvatskoj da ima celu jadransku obalu do Crne-gore (Kotor ) ? . To obicno dete moze zakljuciti, da sve sto je radjeno tajno (iz senke) ucinjeno je protiv Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA