EVROPA NA KOKAINU: Srbija nije na ovoj crnoj listi, ali Hrvati se nisu proslavili (FOTO)

U Evropi prosek iznosi dva odsto među osobama mlađim od 34 godine, kada je u pitanju konzumiranje kokaina

  • 13

Velika Britanija je vodeća zemlja na evropskoj listi potrošnje kokaina, pokazalo je zvanično istraživanje.

>>> ESKOBAROV LUKSUZNI ZATVOR I KAMIN U KOME GORI NOVAC: 10 činjenica koje otkrivaju koliko je zapravo bio bogat kralj kokaina (VIDEO)

Istraživanje Evropske agencije za narkotike i bolesti zavisnosti pokazalo je da mladi Britanci dvostruko češće konzumiraju kokain nego njihovi vršnjaci u Evropi, gde taj prosek iznosi dva odsto među osobama mlađim od 34 godine.

Prema ovom izveštaju Britanci prednjače sa 4,2 odsto, a prate ih Holanđani sa 3,3 i Španci sa 3 odsto mladih koji su koristili najpopularniji narkotik.

Printskrin: indy100.com Printskrin: indy100.com

Ali, još jedno istraživanje je šokiralo javnost na Ostrvu i pokazalo da je stereotip o hladnim i uzdržanim Britancima prilično netačan. Prema ovom izveštaju 60 od 100.000 osoba u Ujedinjenom kraljevstvu boluje od gonoreje, što je tri puta više od evropskog proseka za ovu seksualno prenosivu bolest poznatiju kao triper!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    5. decembar 2016 | 09:36

    KOKAIN KORISTE POLITICARI,MENADZERI,BANKARI ,FABRIKANTI,ADVOKATI ,LEKARI,HIRURZI -SVETSKA ELITA KAO POZNATI PEVACI I MUZICARI . TO JE DROGA ZA BOGATE A NAS NEMA TAMO OSIM POJEDINACA!!!!!

  • Раднаскела

    5. decembar 2016 | 12:00

    1. Ово су чланице ЕУ. 2. Кокаин је дрога за скупе, наши дувају лепак или се дрогирају још горим хероином. 3. Хрвати су при дну листе, а и не видим зашто сте баш њих издвојили, сем због неке злурадости. Нисмо ми ништа бољи, не надајте се џабе.

  • Delija

    5. decembar 2016 | 12:02

    Pa to vam je EU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA