VALJEVO: Voz udario muškarca

Mašinovođa je primetio da se neko nalazi na pruzi, ali i pored toga što je zvučnim signalom upozorio na dolazak voza, M.J. se nije sklonio sa pruge

  • 3

Na pruzi Beograd-Bar u valjevskom prigradskom naselju Gorić voz je udario u starijeg muškarca.

UŽAS U NOVOM SADU: Unakažen leš muškarca pronađen na pruzi!

UŽAS U NJUJORKU: Na mestu poginula osoba pošto je gurnuta pod voz (FOTO)

Kako saznajemo, nesreća se dogodila kada je M.J. (62) iz sela Popučke prelazio preko barske pruge. Njega je, dok je prelazio prugu van putnog prelaza, udario putnički voz koji je saobraćao iz Beograda ka Valjevu.

Mašinovođa je primetio da se neko nalazi na pruzi, ali i pored toga što je zvučnim signalom upozorio na dolazak voza, M.J. se nije sklonio sa pruge, a pretpostavlja se da muškarac, najverovatnije, nije čuo upozoravajući zvuk sirene sa lokomotive.

Nakon nesreće M.J. je davao znake života i kolima Hitne pomoći prevezen je u Urgentni centar valjevske bolnice. Povređeni muškarac je hospitalizovan, nalazi se na poluintenzivnoj nezi i njegovo zdravstveno stanje je trenutno stabilno.

Železnički saobraćaj na ovom delu barske pruge bio je jedno vreme u prekidu, a uviđaj na licu mesta obavili su pripadnici valjevske policije.

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA