NOVA PROVOKACIJA ALBANACA: Deda sa albanskom zastavom usred Srbije skuplja lajkove na Fejsbuku (FOTO)

"Meanwhile in Presevo..."

  • 39

Stariji čovek ide ulicom u Preševu, nosi tradicionalnu kapu albanskih muškaraca - keče, i nosi na ramenima zastavu Albanije. Sve bi to možda i bilo normalno da se Preševo ne nalazi u Srbiji, zbog čega su Albanci na svojim stranicama podelili ovu fotografiju i likovali jer se to dešava upravo u našoj zemlji.

OVAJ MOST ALBANCIMA BODE OČI: Zato što je kameni dokaz da je Kosovo srpsko, zato je danas deponija (FOTO)

"Meanwhile in Presevo...", u prevodu sa engleskog "u međuvremenu u Preševu", naziv je ove fotografije koja ima oko 1.300 lajkova i podeljena je nekoliko desetine puta na Fejsbuku.

Preševo je gradsko naselje i sedište istoimene opštine u Pčinjskom okrugu. Nalazi se na krajnjem jugu Republike Srbije, na granici sa Republikom Makedonijom. Prema popisu iz 2002. godinem, ovo naselje je uglavnom naseljeno Albancima.

Preševo je danas poznato u svetu po izbegličkom kampu koji se nalazi nedaleko od grada, i u koji svakodnevno pristižu migranti i izbeglice.

Pitanje koje se postavlja je da li je ovo fotografija namerna provokacija, ili je neki događaj i manifestacija prethodila ovom činu i nije bilo namere da se izazove incident.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg

    29. novembar 2016 | 14:07

    Na sahranu mu se vijorila prije sjutra

  • Boban

    29. novembar 2016 | 16:32

    I treba da nosi. I to u sred Beograda. Kad smo pi..e. Na Kosovu ne smeš da progovoriš srpskim jezikom. Odmah se nadje grupa maloletnika koja te prebije do smrti. Ne moze im niko ništa, jer su maloletni. A u stvari im niko ništa i neće. Oni su ponosni na takve činove. Ode i PMB u pm.

  • RALAC

    29. novembar 2016 | 14:01

    TO MOŽE SAMO U SRBIJI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA