BIZARNO SUĐENJE ZA SMRT ČOVEKA KOGA SU NA SMRT IZUJEDALI PSI: Komšinica tvrdi da ništa nije videla!

Vukosavljević je kazala da kobnog dana nije videla šta se tačno dogodilo u dvorištu Marčeta, kao i da nikada nije upoznala optuženu Igoru Maksimović

  • 1

Na suđenju za smrt Đurađa Marčete (84) koga su izujedali psikao svedok saslušana je Gordana Vukosavljević, komšinica iz Ulice Bukovački.

OVDE SU PITBULOVI ZAKLALI ĐURAĐA MARČETU (84): Dedica se do poslednjeg daha borio sa zverima!

HOROR NA PETROVARADINU: Dva razjarena pit bula zaklala starca!

Vukosavljević je kazala da kobnog dana nije videla šta se tačno dogodilo u dvorištu Marčeta, kao i da nikada nije upoznala optuženu Igoru Maksimović (29) iz Petrovaradina, jer su psi njenog supruga 11. jula nasmrt izujedali komšiju Marčetu, ali da ju je viđala u prolazu, pišu Večernje novosti.

Optužena je izjavila da je u kući bila sama sa dvoje maloletne dece i da joj je suprug Rade pre odlaska na put rekao da pusti pse da bi se osećala bezbednije i da ih od komšijskog dvorišta deli žičana ograda.

Printskrin: Google Street View Printskrin: Google Street View

Podsetimo, dva američka staford terijera, su videvši mačku, navodno, preskočila komšijsku ogradu i napale Marčetu, nanevši mu smrtonosne povrede.

Njihova vasnica, ujedno i optužena je pokušala da pomogne komšiji i dok ih je bezuspešno sklanjala od starca i ona je povređena.

Suđenje se nastavlja 31. januara.

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    30. novembar 2016 | 12:11

    Niko ništa nije video a znaju da su psi jurili mačku.Da nije tragično, bilo bi komično.Ma koga briga za nesretnog starca, što su ga psi iskidali.Nije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA