AMERIČKA POLICIJA, 3D: Snimak upucavanja čoveka sa kamere iz uniforme (VIDEO)

Policajci su napadača prvo upozorili nekoliko puta, a kada ih on nije poslušao, inspektori su ka njemu uputili nekoliko hica

  • 7

Baltimorska policija objavila je prvi video snimak zabeležen iz kamere koja je sastavni deo njihove uniforme i to za vreme pucnjave koja se dogodila u sredu.

NOVA PUCNJAVA U SAD: U Baltimoru ranjeno osam osoba, među njima trogodišnje dete

Naime, dva pripadnika američke policije, Geri Braun i Suprim Džons, izašla su na ulicu kako bi se obračunali sa muškarcem koji je prolaznicima pretio sa dva noža u rukama. Policajci su napadača prvo upozorili nekoliko puta, a kada ih on nije poslušao, inspektori su ka njemu uputili nekoliko hica.

Dalja istraga je utvrdila da je muškarac i ranije imao slične mentalne ispade i da je sklon suicidu. On nije zadobio povrede opasne po život.

Inače, ovo je 11 pucnjava u kojoj je učestvovala policija Baltimora ove godine, ali je ovo prvi put da se može videti iz perspektive onog ko predstavlja zakon.

Kamere su postale deo policijske uniforme počev od maja ove godine, a čitav projekat koštao je 11,6 miliona dolara.

Video pogledajte ovde:

(Telegraf.rs / Cbsnews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deja

    2. decembar 2016 | 00:52

    gde nije zadobio povrede opsane po zivot.... ubili ga ko zeca :D

  • Isko

    2. decembar 2016 | 08:45

    Kod mene je jedan komšija, koji ima alkoholičarsku psihozu, upaljenoim motornom testerom vitlao policiju i nisu pucali. Čak je jednog policajca povredio dok ga nisu savladali. Pre toga je jurio po komšiluku maloletnu ćerku sekirom. Srećom je sada u ustanovi. Niste svesni koliko su opasni i fizički jaki ljudi kada upadnu u ta stanja. Ne čudim se američkoj policiji, a našima svaka čast kakva sve sranja moraju da trpe.

  • RaDos

    2. decembar 2016 | 08:02

    Americka demokratija se sprovodi metkom..!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA