KINA OPET NA METI TRAMPA: Oštro kritikovao Kineze na Tviteru zbog neposlušnosti (FOTO)

Tramp je u dva tvita koja je objavio sinoć kasno uveče optužio Kinu da namerno devalvira svoju valutu i za "vojno poziranje" u Južnom kineskom moru

  • 7
Profil Donalda Trampa u slikama, 2016. god.

Foto: Tanjug/AP

Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp je na Tviteru kritikovao Kinu, samo dva dana nakon što je razgovorom sa tajvanskom predsednicom izazvao zvaničnu reakciju Pekinga.

 

NJUJORČANI BESNI NA TRAMPOVE: 100.000 ljudi potpisalo peticiju da se Melanija preseli u Belu kuću

 

Tramp je u dva tvita koja je objavio sinoć kasno uveče optužio Kinu da namerno devalvira svoju valutu i za "vojno poziranje" u Južnom kineskom moru, prenosi Index.hr.

 

- Da li nas je Kina pitala je li ok da devalviraju svoju valutu (čime otežavaju našima komapnijama takmičenje), ili da nameću visoke poreze našim proizvodima (SAD ih ne oporezuje) ili da izgrade ogroman vojni kompleks usred Južnog kineskog mora? Mislim da ne - napisao je Tramp.

 

 

 

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bole

    5. decembar 2016 | 11:10

    Ovaj Tramp mi se uopšte ne sviđa, kao i svaki milioner-milijarder nema ni dusu ni osecanja. Mislim da ce ovaj biti jos najveci ljigavac od svih njih do sada

  • Vladimir

    5. decembar 2016 | 11:04

    Tramp ce biti opasan svetski igrac

  • stvarno?

    6. decembar 2016 | 05:47

    on bi vec svetom da komanduje. amerikanac je to. svi smo mislili da je bolji od klintonove . bice tu mnogo chega za sledecih 8 god.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA