Srbin se vraćao iz Grčke: Carinici su samo zavirili u kamion, i odmah ga uhapsili, a nisu našli drogu! (FOTO)

Na parkingu u blizini pomenute naplatne rampe, na auto-putu Beograd-Niš, carinici i policija su u pretovaru robe zatekli kamion sa prikolicom užičkih registarskih oznaka i kombi vozilo kuršumlijskih registarskih oznaka

  • 21

Carinici su 3. decembra 2016. godine u saradnji sa policijom u blizini naplatne rampe Nais sprečili pokušaj krijumčarenja velike količine šrafovske robe i galanterije za nameštaj, bez bilo kakve prateće dokumentacije.

Državna starleta Dušica Jevđenović osuđena zbog napada na policajca

Na parkingu u blizini pomenute naplatne rampe, na auto-putu Beograd-Niš, carinici i policija su u pretovaru robe zatekli kamion sa prikolicom užičkih registarskih oznaka i kombi vozilo kuršumlijskih registarskih oznaka.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Oba vozila su dopraćena do carinske ispostave na aerodromu u Nišu, gde je prilikom detaljnog pregleda utvrđeno da je kamionu sa prikolicom, koji je prevozio galanteriju za nameštaj iz Grčke, pored uredno prijavljene robe postojala i velika količina neprijavljene robe.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Izbrojano je preko 800.000 različitih vijaka za nameštaj, oko 2.500 klizača i ručica za fijoke, 600 amortizera za kuhinjska vrata i 120 nogica za stalaže, koje je vozač kamiona kupio u Grčkoj za sebe, sa namerom da ih prokrijumčari.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

On je zahvaljujući tome što je carinska plomba bila stavljena tako da je tovarni deo kamiona mogao da se otvori bez njenog skidanja, "svoj" deo robe želeo da istovari pre nego što stigne do mesta konačnog carinjenja, u čemu bi i uspeo da ga u tome nisu sprečili carina i policija.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Pored krijumčarene robe zadržano je i kombi vozilo do okončanja postupka pred nadležnim sudom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    5. decembar 2016 | 14:01

    Sreća da su ga uhapsili, zamisli da je uneo u zemlju tolike šrafove?! Još jedna uspešna akcija naših službi.

  • Kure

    5. decembar 2016 | 13:56

    Pustite sirotinju da radi!!!!

  • SRB

    5. decembar 2016 | 14:21

    A za to vreme je proslo bar 50tak tona razne droge !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA