≫ 

Udario je pesnicom bebu kada je plakala i UBIO JE. Najgore je što će se izvući i neće odgovarati za zločin!

Obdukcija je pokazala da je uzrok smrti mališana unutrašnje krvarenje

  • 5

Policija je u Kaliforniji uhapsila muškarca koji je priznao ubistvo bebe, ali javni tužilac je odlučio da ne podigne optužnicu!

>>> BEOGRADSKA MAJKA MONSTRUM KOJA JE UBILA SVOJU BEBU, DIVLJA I U ZATVORU: Bije se sa zatvorenicima i mužu preti u porukama

Dečak star 14 meseci je preminuo u bolnici u gradu Fresno, a obdukcija je pokazala da je uzrok smrti unutrašnje krvarenje. Istraga je pokazala da je kobne noći besbisiterka pazila na mališana, ali sigurnosne kamere su pokazale da je njoj društvo pravio njen bivši dečko, 30-godišnji Kenet Džonson.

Te noći bebisiterka je bila zauzeta čišćenjem kuće, ali u jednom trenutku starija sestra je primetila da njen brat ne diše. Na žalost, bilo je prekasno i Hoze Luis Espinoza, na kojem nije bilo vidljivih povreda, je preminuo na putu za bolnicu.

Policija je posle obdukcionog nalaza pokrenula istragu i utvrdila da je Džonson te večeri bio u kući, iako je imao trogodišnju sudsku zabranu prilaska bivšoj devojci zbog nasilnog ponašanja. Posle dugotrajnog ispitivanja on je detektivima priznao da je iznerviran što beba ne prestaje da plače, pesnicom jako udario mališana u stomak.

On je zadržan u pritvoru, ali policija je dva dana kasnije morala Džonsona da pusti na slobodu. Javnost je šokirala vest da je okružni tužilac u Fresnu odbio da podigne optužnicu zbog nedostatka dokaza!

U saopštenju kancelarije okružnog tužioca navodi se da samo priznanje osumnjičenog nije dovoljno za podizanje optužnice i da je potrebna detaljna i kompletna istraga, koja će omogućiti dovoljno dokaza za procesuiranje ovog slučaja.

Džonsona su na kapiji zatvora dočekali mnogobrojni reporteri i kamermani, ali on je zbunjeno izgovorio samo nekoliko rečenica.

- Izvinjavam se zbog ove situacije. Ne znam ništa u ovom trenutku, stvarno ne mogu ništa da komentarišem - rekao je Džonson.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA