Miloš ima samo tri meseca, a dobio je najveću životnu bitku - nije mogao ni da diše, a sada je POBEDIO OPAKI TUMOR

Nesrećna sudbina ga je zadesila čim je došao na svet, ali Miloš je uspeo da dobije bitku sa opakom bolešću

  • 9

Miloš Kovačić ima samo tri meseca a već se muči sa opakim tumorom. On je juče, posle tri meseca lečenja izašao iz novosadske bolnice, a njegova majka Dragana Dražić ne može da veruje da se njen sin izlečio.

ISPOVEST SAMOHRANE MAJKE: Mom sinu Veljku (8) operisan je tumor na mozgu, ali je ostao slep (FOTO)

- Kada su mi rekli da tumora više nema, ostala sam bez teksta i počela sam da plačem. Ovog puta to su bile suze radosnice. Verovala sam da ćemo se izlečiti, ali sam pomislila "Čudo". Presrećna sam - rekla je majka Dragana.

- Posle tromesečnog lečenja snimci su pokazali da tumora više nema. Do sada je primio dve terapije. Čudo ili medicina, ali moj sin je izlečen. Sledećeg ponedeljka treba da se vratimo u bolnicu  - kaže majka.

- Tumor markeri još nisu stigli, tako da će mu možda dati i treću terapiju da bismo bili sigurni, ali znam da će sve biti dobro i verujem da se tumor neće vratiti - dodaje majka tromesečne bebe i naglašava da je jako važno biti pozitivan.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Krajem septembra Dragana je primetila da njen sin ima izraslinu poput klikera na vratu i da teško diše. Odvela ga je kod lekara u Stari Bečej gde su prvo pomislili da je bronhitis, ali su je kasnije uputili u Novi Sad, gde mu je dijagnostifikovan tumor.

- S vremenom je izraslina narasla kao kokošije jaje. Posle se tumor proširio na grudni koš i mali mozak. Vrat mu je bio kao balon, sav je bio naduven. Pošto mu je bilo jako loše, lekari su mu dali terapiju koju je dobro podneo. Izborili smo se sa prvim velikim izazovom - rekla je Dragana Dražić.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džimi Šu011

    7. decembar 2016 | 07:44

    Neka zivi jos 100 godina

  • novo

    7. decembar 2016 | 08:30

    Tako je mališa. Polazi zlobi zube još od samog početka. Pokaži da si borac. Neka majka bude ponosna na tebe. Živeo sto godina

  • Semsa

    7. decembar 2016 | 07:26

    Sunce malo,ozdravi nam!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA