Kolinda na Dan branitelja delila deci poklone iz Srbije, roditelji u Hrvatskoj šokirani! (FOTO)

- Morao sam ovo da stavim da vidite u kakvoj državi živimo, bio je njegov vrtić na prijemu kod Kolinde i ovo je dobio iz njenih ruku, njenu sliku i čokoladu iz Srbije - rekao je uznemireni otac

  • 40

Predsednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović danas je boravila u Dubrovniku povodom Dana dubrovačkih branitelja, a između silnih protokola, srela se i sa decom jednog dubrovačkog vrtića. Jedan od roditelja deteta ogorčen je javio kako je njegovo dete tom prilikom od predsednice na poklon dobio čokoladicu poreklom iz Srbije.

NA PROTESTU U ZAGREBU IMA POVREĐENIH: Branitelji napali protivnike veličanja "Oluje" (FOTO)

Ratni veterani u Hrvatskoj odlučili da se povuku! (FOTO) (VIDEO)

- Morao sam ovo da stavim da vidite u kakvoj državi živimo, bio je njegov vrtić na prijemu kod Kolinde i ovo je dobio iz njenih ruku, njenu sliku i čokoladu iz Srbije - rekao je uznemireni otac i pitao se da li je to žalosno i to na Dan dubrovačkih branitelja uz sarkastični komentar - "bravo", prenosi dubrovackidnevnik.rtl.hr.

Odakle je potekla ideja da predsednica deli srpske proizvode po vrtiću nije poznato, ali ne bi trebalo ni da predstavlja problem. Ipak, kako komentarišu lokalni dubrovački mediji, "razumljivo je da postoji dovoljno hrvatskih čokoladica koje se moglo deliti deci u slučaju protokolarnog događaja na tom nivou, posebno ako u njemu učestvuje Predsednica Države".

Roditelje je dodatno ražestilo to što je danas dan u kojem se Dubrovnik priseća najtežih stradanja i trenutaka svoje novije istorije zbog srbo-četničke agresije, kada je Dubrovnik imao najviše civilnih i vojnih žrtava.

(Telegraf.rs / dubrovackidnevnik.rtl.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    7. decembar 2016 | 18:16

    "Od srca - srcu."...

  • bobi

    7. decembar 2016 | 12:10

    Koliko su bolesni ovi Hrvati pa njihovih proizvoda je puna Srbija

  • Ser Žile

    7. decembar 2016 | 13:13

    Bože svašta. Od ovih hrvatskih izjava mogu sabrana dela gluposti da se napišu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA