≫ 

Moj stric ima seks sa starijim ženama i plaćaju ga debelo. Sve ih je upoznao u beogradskoj bolnici

Neverovatna ispovest koja je mnoge zgrozila - Beograđanin se hvali kako ima seks sa vremešnim bakama, a one mu plaćaju. Upoznaje ih u bolonici, gde radi... A celu priču žigola s nama je podelila njegova bratanica

  • 10

Ima muškaraca koji više vole starije žene jer su emotivno i seksualno zrelije, pa to pretoče u unosan biznis. Takav je slučaj i sa jednim Beograđaninom, koji je sada u sedmoj deceniji života, ali koji se već skoro 40 godina krišom bavi muškom prostitucijom, tačnije zadovoljava vremešne dame za pozamašne svote novca.

Srpkinje provalile kako da zarade 700 evra bez rada: Dopisujemo se sa strancima, kad se slikamo gole, cena raste!

Njegovu priču, kao i načine rada, prenosi M.B. iz Beograda, kojoj je pomenuti gospodin zapravo STRIC!

- Moj stric već decenijama radi u jednoj poznatoj beogradskoj bolnici (ime bolnice poznato redakciji) i sada je već pred penzijom. U našoj porodici javna je tajna čime se on sve vreme bavi, odnosno koji je njegov paralelan posao. Bolnica mu je samo paravan, ali i savršena prilika da nabavlja svoje klijentkinje i razvija posao - priča ova devojka za Telegraf.rs.

- Svi smo se večito grozili njegovih "ribolovačkih priča" jer se hvalio kako ga jure babe po bolnici, a zapravo smo svi znali da on njih juri i za seksualne usluge uzima novac. Kao žigolo zarađuje mnogo više nego kao medicinski tehničar, a i koliko znam sve te gospođe su vrlo široke ruke kada je plaćanje u pitanju.

Prema njenim rečima ovaj čovek imao je nekoliko brakova sa starijim ženama, a sada se smirio pored gospođe koja radi kao kućepaziteljka u jednom domu za stara lica i koja mu takođe pomaže da nabavlja klijentelu. Od zarađenog novca čak su i kuću uspeli da kupe.

- Vremešne gospođe su koliko znam uvek spremne da plate za seks i nisu zahtevne. Jednom sam čula mog strica da kaže: "njih niko neće, pa meni plaćaju i daju poklone jer mi nije gadno da im pomažem u tome da ostanu žene" - otkriva naša sagovornica.

Nismo uspeli da saznamo koliko je ovakav vid prostitucije rasprostranjen po glavnom gradu, ali činjenica jeste da je insitucija "žigola" i dalje razvijena i da posao funkcioniše "kao podmazan". Zarada je raznolika, klijentela sigurna i verna "pružaocima usluga", ponekad i do groba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    8. decembar 2016 | 11:31

    Ne vidim razlog za zgrazavanje?! Covek pruza usluge, verovatno veoma dobro cim je lepo placen. On u sustini cini jako dobra dela, jer je licno odgovoran za srecu tih zena! Mozete misliti kako dobro se one posle osecaju?! Daje im osecaj da su jos uvek zene i da su pozeljne a to sto on ume i da se unovci svaka mu cast! Samo napred kad moze dok moze jer i on je pred penzijom!

  • Mihajlo

    7. decembar 2016 | 13:43

    Samo kad Bake plate i ja bi

  • Penzionerka

    7. decembar 2016 | 14:51

    Ne idem po klubovima za stare.prvi put sam otisla za zdrastvenu knjizicu i izlapeo prljav muskarac bez ikakvog razloga pita me dali imate nekoga ja sam slobodan.zgadilo mi se .ja sam majka i baka i imam danas 76godina .imam mnogo druge interosovanja i nepfekidno sam aktivna uvek nesto radim stvaram i uverila sam se da ti ljudi sto tamo idu bas su bez ikakvog sireg interesovanja Ima toliko mesto gde moze da se ode i nesto uradi i za druge i za svoju porodicu i sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA