Pustili su bebu samu da se igra sa mobilnim dok se punio. Kad su se okrenuli, zatekli su najgori košmar! (FOTO)

Majka je spavala pored devojčice koja se igrala mobilnim koji je bio na punjaču

  • 7

U Aktau u Kazahstanu je poginula beba, a tragedija se dogodila dok su roditelji devojčice bili u blizini i dozvolili joj da se igra pametnim telefonom koji je bio priključen za punjač uključen u struju.

 

Udario je pesnicom bebu kada je plakala i UBIO JE. Najgore je što će se izvući i neće odgovarati za zločin!

 

Nedugo potom slika spaljenog dečijeg ekstremiteta postala je viralna nakon što je osoblje bolnice fotografiju postavilo na društvene mreže želeći da ukaže roditeljima na opasnost kakvu po decu imaju mobilni telefoni. Ispod fotografije je pisalo: "Ne ostavljajte decu samu da se igraju sa mobilnim telefonima!"

 

Fotografija spaljene bebine ruke jako je uznemirujuća, a možete je pogledati OVDE!

 

Bebina majka, koja je ostala neimenovana, sve vreme je spavala pored devojčice koja se igrala mobilnim koji je pak bio udenut u punjač. Posumnjala je da se nešto čudno dešava tek kada se probudila i primetila da beba ne ispušta nikakve zvuke.

 

- Okrenula sam bebu i videla da ne diše i da da nema puls. Ništa mi nije bilo jasno. Odmah sam bebu odvela u bolnicu - rekla je ona za Miror.

 

Kada su stigli u bolnicu, lekari su samo mogli da konstatuju smrt. Potvrdili su da je dete umrlo od elektrošoka sa vidljivim povredama na ruci. Još uvek se ne zna da li policija istražuje ovaj događaj.

 

Inače, ranije ove godine, 14-ogodišnja devojčica iz Moskve poginula je jer je pokušavala da svoj telefon stavi na punjenje dok se kupala u kadi.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    7. decembar 2016 | 14:21

    Ljudi...ja se iskreno nadam da se ovakvo nesto nije desilo, ne daj Boze nikome! Nadam se da su i tamo novinari kao i ovde, i da vole da naduvaju pricu ili cak izmisle pricu. Stoji da beba ne sme da se igra telefonom, cak ni kada nije na punjacu, dajte, toliko je otrova u njemu, litijuma, stakla, moze da se udavi, i sto je jos verovatnije, da eksplodira, tako da se bebi ne sme ni davati telefon. Ali da je poginula od elektrosoka...pa to jedino da je spavala gola na betonu i igrala se telefonom pa se punjac pokvario. Cak i da je fazu drzala, ne bi joj se nista dogodilo, jer struja ne moze da zatvori krug kroz izolatore. Ili je prica izmisljena ili se nesto sasvim deseto dogodilo.

  • Uzas

    7. decembar 2016 | 14:31

    Dali su bebi da se igra sa strujom,a ona je legla da spava,sta vise reci?

  • Boki

    7. decembar 2016 | 17:00

    Svasta se dogadja, ali ovo mi deluje nemoguce. Napon punjaca je oko 5V, jacina struje je do 1A, to ne moze ni komarca da ubije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA