Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut, tako da je teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Istorijat beogradskog hotela “Metropol” beleži još jedan požar. Takođe u decembru, ali 2002. godine, u vatrenoj stihiji izgoreo je krov. Požar je izbio oko 9.30 sati.

Vatrogasci su ubrzo evakuisali osoblje hotela i goste, među kojima je bilo i stranih državljanki, pa žrtava i povređenih nije bilo. Materijalna šteta je bila ogromna.

Muškarac Ž. R. (61) je nakon svađe sa komšijama pucao iz lovačke puške u selu Ratina kod Kraljeva danas oko 15.30 sati i tom prilikom ubio tri osobe, dok je dvoje ranio!

Ubica je lovačkom puškom usmrtio bračni par Z.S. (67) i G.S. (64), kao i njihovog komšiju M. K. (52) i ranio Ž. Č. (36), a zatim hicem iz lovačke puške presudio sebi na seoskom groblju.

Više o ovom masakru pročitajte OVDE.

Kabinet hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović tvrdi da su se srpske čokoladice proizvedene u subotičkom Pioniru, koje je ona delila deci u dubrovačkom vrtiću, našle u korpi punoj hrvatskih proizvoda, te da se među trista proizvoda našlo i nekoliko “spornih”.

Iz kabineta je T-portalu rečeno da su srpske čokoladice nabavljene od firme Žitnjak, koja je u vlasništvu Agrokora, kao i da je prigodni paket, prema deklaraciji, pakovan u Vukovaru i sadrži jednu ”spornu” čokoladicu.

Nije nepoznanica da ko uključuje veš-mašinu samo noću, prolazi jeftinije. Ipak, da li zbog obaveza ili nečeg drugog, sve manje porodica vodi računa o tome kad šta od aparata koristi. Računica, međutim, pokazuje da ušteda struje ne mora uopšte da bude mala.

Više o ovoj temi pročitajte OVDE.

U Aktau u Kazahstanu je poginula beba, a tragedija se dogodila dok su roditelji devojčice bili u blizini i dozvolili joj da se igra pametnim telefonom koji je bio priključen za punjač uključen u struju.

Od tragičnog događaja u kom je život izgubila Ksenija Pajčin prošlo je više od šest godina. Tačnije, 16. marta biće punih sedam godina od kada ju je usmrtio dečko Filip Kapisoda, koji je potom presudio i sebi.

Više o Kseniji Pajčin pročitajte OVDE.

Ozvaničenje odlaska Borisa Bekera iz stručnog štaba Novaka Đokovića označio je kraj jedne i početak nove ere u tenisu. Posle tri godine saradnje i šest grend slem titula, došlo je do pada, pa će se tražiti nova pobednička formula za povratak na prvo mesto ATP liste.

Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA