STRAVIČNI DETALJI KRVAVOG PIRA KOD KRALJEVA: Života nije trepnuo, već je ubijao ljude pred decom!

Policiju je nakon zločina prvo pozvao sin ubice, a inspektori su uspeli Životu da stignu na seoskom groblju, gde je potom, pred spomenikom svojih roditelja, izvršio samoubistvo

  • 14

Meštani sela Ratina kod Kragujevca danas u podne će ispratiti na večni počinak bračni par Stevanović - Zorana (67) i Goricu (64), kao i njihovog rođaka Miloja Kostovića (54), koje je prekjuče iz lovačke puške pobio komšija Života Radičević (61).

TROJE MRTVIH I JEDAN RANJEN U KRALJEVU: Muškarac pucao iz lovačke puške, pa presudio sebi

Dan posle ovog krvavog pira, u kome je ranjen i Živan Čurlić (36), šokirani meštani i dalje prepričavaju tragičan događaj.

- Života je bio ljut zbog đubriva koje je Zoran vukao s Milojem na njivu. Pozvao je komunalnu policiju, a pošto su oni bili na licu mesta i izvršili uviđaj, otpočeo je krvavi pir. Prvo je upao u kuću u kojoj je bila Gordana i upucao je sačmom za krupnu divljač, i to pred unucima - ispričali su meštani za "Kurir".

Dodaju da je teško ranjena Gordana, poslednjim atomima snage uspela da pozove sina, koji je odmah došao kući. Nažalost, žena je izdahnula na putu do bolnice.

Ovo je monstrum koji je ubio troje komšija, jednog ranio, pa izvršio SAMOUBISTVO NA GROBLJU! (FOTO)

Nakon toga, Života je otišao pravo na njihvu i ubio Zorana i Miloja, nakon čega je ušao u auto i otišao do porodice Čurlić.

- Niko ne zna šta je njima zamerio. On je sreo baku i pitao za domaćina, ali je napolje izašao Života Čurlić. Počeo je da puca na mladića, koji je uspeo da pobedne iza kuće, ali ga je ipak pogodio u nogu - dodaju sagovornici.

Prema njihovim rečima, policiju je nakon zločina prvo pozvao sin ubice, a inspektori su uspeli Životu da stignu na seoskom groblju, gde je potom, pred spomenikom svojih roditelja, izvršio samoubistvo

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zinka č

    9. decembar 2016 | 10:15

    Ako sam dobro pročitala, u pitanju je bila lovačka puška. Ako pratimo događaje u prošlih deset godina, bilo bi vrlo zanimljivo da novinari prikupe podatke koliko je ljudi stradalo na bilo koji način od tog oružja. Vlasnici lovačkog oružja nisu dovoljno pod kontrolom, a stradaju ljudi, životinje i općenito, oružje u bilo kom obliku sije strah. Posebno jer neki vlasnici vole popiti i tu često tragedije započinju. Da ne govorim o samoranjavanju i krivolovu. Žao mi je ljudi, ali ja već godinama pišem svugdje...čemu nam lovačko oružje, ako se od njega rađaju samo tragedije

  • Nira

    9. decembar 2016 | 11:20

    Svemu su krivi oni koji dozvole za oružje djele šakom i kapom žali boźe nevinih komšija što stradaše od budale!

  • Maja

    9. decembar 2016 | 09:54

    Seljacka posla. Problem je dto su njihovu tradiciju doneli u gradove pa nam je sad stopa kriminala otisla u plafon.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA