≫ 

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 1

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut, tako da je teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Kolinda Grabar-Kitarović, predsednica Hrvatske, verovatno nije ni mogla da nasluti kakvu je lavinu u regionu izazvala kada se izvinjavala jer je deci delila srpske čokoladice.

Baš iz tog razloga, Telegraf.rs i kolege iz hrvatskog Index.hr su u Zagrebu organizovali akciju besplatne podele srpskih čokolada “Pionir”, koja je Kolinda delila deci branitelja u Dubrovniku, pa se izvinjavala.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su Miodraga Karalića (1962) iz Kruševca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo u selu Bradarac, kod Aleksinca i krivično delo otmice.

Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

– Nostalgija. Kažu, ona čoveka do groba muči. E, bar sam tu bolest preležao kada smo bežali iz Tuzle od rata. Ali, dođu mi ponekad usred noći ona pitanja koja znaju da muče čoveka koji je ostavio porodicu, dom i poznato. Kako završih ovde baš na samom kraju sveta kad ga je i samo sunce zaboravilo – počinje svoju priču Momčilo Moma Radovanović (40), koji je iz Srbije otišao u Norvešku da ponovo gradi život ispočetka.

Danas oko 14 sati snažan zemljotres pogodio je Hrvatsku, a veliki broj čitalaca Indexa javio je da su se poprilično uplašili.

Kako je objavio EMSC, potres je bio jačine od 4,8 stepeni po Rihteru. Prema podacima EMSC-a, potres se dogodio 8 km zapadno od Splita, odnosno u moru pokraj Slatina na ostrvu Čiovu, dok je epicentar potresa bio na dubini od 2 km.

Više o zemljotresu pročitajte OVDE.

Dejan Stanković Kralj izjavio je u jutarnjem programu Hepi televizije kako je “Milomir Marić njegov otac”!

Njegova rečenica u najmanju ruku zbunila je Marića i voditeljku Snežanu Petrović, koja je zahtevala od Kralja da objasni kako mu je to Milomir otac.

Kuvar Marko Orelj pre četiri dana dobio je otkaz u skadarlijskom restoranu “Kapetan Koča putuje”, jer se pobunio što su muzičari u lokalu gostima iz Nemačke svirali pesmu “Lili Marlen“.

Više o kuvaru Marku pročitajte OVDE.

Bahatom parkiranju po Beogradu, bar sudeći po fotografijama snimljenim juče, nikada nećemo stati na put. Ni ažurne službe koje idu gradom i pišu kazne nikako da dozovu pameti takve vozače. Jedan sugrađanin je svojim parkiranjem zaustavio šinski saobraćaj na kratko.

Lep i važan poziv stigao je na adresu KK Crvena zvezda. Klub sa Malog Kalemgdana dobio je poziv NBA lige da pošalje svog predstavnika na Ol star vikend koji je na programu od 17. do 19. februara 2017. godine.

Više o važnom pozivu pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vota

    9. decembar 2016 | 21:21

    Па видите како напредује српска индустријализација под програмом стручњака из жуте куће.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA