Sledećeg meseca počinje proizvodnja Fiat 500L

"Nalazimo se u važnoj fazi razvoja, investicija i rasta, koji nigde nije viši nego u ovom regionu", rekao je komercijalni direktor kompanije "Fiat automobili Srbija" (FAS) Džeri Klark

  • 0

Grupacija "Fiat automobili" je u važnoj fazi razvoja, investicija i rasta, koji nigde nije viši nego u ovom regionu, a sledećeg meseca počeće u fabrici u Kragujevcu proizvodnja "fiat 500l", namenjenog globalnom tržištu, kazao je komercijalni direktor kompanije "Fiat automobili Srbija" (FAS) Džeri Klark.

Klark je to najavio na otvaranju prodajno-servisnog centra u Banjaluci za vozila marki "fiat", "fiat profešnal", "alfa romeo", "lančia" i "džip" u Republici Srpskoj, čime je zvanično počela saradnja "Fiata" i "Marketauta".

U prodajnom salonu u Banjaluci, paralelno sa Italijom i Srbijom, prvo će početi prodaja noviteta , Fiat 500L, što se očekuje u kasnu jesen, rekao je Klark.

Novi partner "Fiat automobila Srbije" "Marketauto" iz Banjaluke, ćerka-firma kompanije "Euromodus", već 11 godina uspešno sarađuje sa "Ivekom" kao ovlašćeni prodavac vozila i delova za teritoriju Bosne i Hercegovine.

"Marketauto" je šesti "Fiat Penta" diler u mreži kompanije FAS. Taj status već imaju "Fiat centar" (Beograd), "Kompresor" (Beograd), "Stojanov" (Novi Sad), "Auto garant" (Čačak) i "Nikom" (Kragujevac).

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA