UniCredit Banka izabrana za "Banku godine u Srbiji"

Veoma smo zadovoljni što je magazin “The Banker” prepoznao sve naše napore. Ova nagrada nas obavezuje da nastavimo u istom smeru - izjavila je predsednica Izvršnog odbora UniCredit Banke Srbija Čila Ihas

  • 0

Renomirani britanski finansijski magazin “The Banker“ uzabrao je UniCredit banku za “Banku godine u Srbiji“. Nagrada za najbolju banku u Srbiji je dodeljena UniCredit Banci pošle nedelje, na svečanoj ceremoniji u Londonu.

UNICREDIT BANKA SVE JAČA: Profit u drugom tromesečju porastao za 75 odsto

Pored mnogobrojnih finansijskih pokazatelja, prilikom izbora “Banke godine”, članovi žirija su se posebno fokusirali na strategiju koja je bila pokretač finansijskih rezultata i podrška prilikom prevazilaženja regulatornih, konkurentskih i ekonomskih prepreka. Pored toga, uzimajući u obzir digitalno doba u kojem živimo i radimo, strategija digitalizacije, upotreba novih tehnologija i koristi kreirane za klijente, predstavljali su takođe neke od ključnih faktora prilikom donošenja odluke.

Predsednica Izvršnog odbora UniCredit Banke Srbija Čila Ihas izjavila je ovim povodom da su veoma zadovoljni što je magazin “The Banker” prepoznao sve njihove napore, kao i da ih nagrada obavezuje da nastave u istom smeru.

UniCredit Bank Srbija od sada zvanično i na Tviteru (VIDEO)

Foto: Promo Foto: Promo

- Uspeli smo da dodatno učvrstimo našu poziciju lidera u Srbiji, uprkos svim izazovima na tržištu. Naši ključni faktori uspeha su bili rast poslovanja, kako u okviru sektora poslovanja sa stanovništvom, tako i u okviru sektora privrede, unapređenje efikasnosti procesa i zadovoljstva klijenata, snažno upravljanje rizicima i fokusiranost na akviziciju klijenata. Pored toga, društveno odgovorno poslovanje i različite inicijative koje sprovodimo u lokalnim zajednicama sa ciljem da doprinesemo njihovom razvoju, omogućile su nam da potvrdimo našu dobru reputaciju - rekla je Ihas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA