Prvo su ga mučki pretukli, a sada je vlasniku piljare u Nišu podmetnut i požar

U to vreme u radnji nije bilo nikoga, pa nije bilo stradalih ali je pričinjena velika materijalna šteta

  • 13

Piljara "Fora" na Bulevaru Cara Konstantina u Nišu skoro potpuno je izgorela rano jutros u najverovatnije podmetnutom požaru.

NOV NAPAD POSLE DEVET DANA: Kome smetaju vlasnici niške piljare? (FOTO)

Kako saznajemo, u piljari je najverovatnije podmetnut požar oko tri sata ujutro, vatrogasci su intervenisali ali se požar brzo proširio jer je objekat napravljen od lako zapaljivog materijala. U to vreme u radnji nije bilo nikoga pa nije bilo stradalih ali je pričinjena velika materijalna šteta.

Vlasnik piljare I.C. (35) pre tri meseca prijavio je da je žrtva iznude zbog čega su tada uhapšeni A.K.A. (27) i njegovi vršnjaci M.A. i N.M. Oni su osumnjičeni da su maltretirali vlasnika zahtevajući da im bez ikakve nadoknade ustupi radnju.

I.C. je tada optužio prvoosumnjičenog da ga je pozivao telefonom i otvoreno mu pretio da će ga ubiti ukoliko se u njegovu korist ne odrekne svoje imovine. Sva trojica su ga pratili kolima gde god bi krenuo da bi 16. septembra A.K.A. piljara toliko pretukao da mu je pukla bubna opna.

Kako ni posle toga nije popustio pred njihovim zahtevima, oni su ga četiri dana kasnije ponovo pretukli. I.C. je pozvao policiju ali su nasilnici pobegli da bi vrlo brzo bili uhvaćeni. Protiv A.K.A. je podnta krivična prijava zbog teških telesnih povreda ali i zbog iznude za šta su osumnjičena i dvojica njegovih saučesnika.

Kako saznajemo, ispituje se veza ovog događaja sa jutrošnjim požarom.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drnd

    17. decembar 2016 | 15:20

    I sad vi meni objasnite, kako covek da se zastiti kada ni drzavu nije briga za nas?

  • Neko

    17. decembar 2016 | 17:32

    Smrtna kazna je zakon....uvedite smrtnu kaznu da se otrgnemo od sljama

  • BALKANSKI SPIJUN

    17. decembar 2016 | 15:04

    Sudstvo je rak rana drzave! I posle se pitate zasto ljudi zavole tudjinu i zasto nam odlaze mladi!!! Pa oderi mu 10godina za dva teska prebijanja i iznudu i da vidis kako ce da se smiri!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA