Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Za devojčicom (15) Barbarom Vitez, za koju se sumnja da je 25. novembra pala sa mosta u Senti, još se traga. Međutim, roditelji Endre i Melinda dobili su anonimno pismo zbog kog bi nestanak devojčice mogao da dobije potpuno novi epilog.

Anonimno pismo na mađarskom jeziku stiglo je bez koverte na adresu roditelja.

- U pismu stoji da su Barbaru napala tri dečaka i da su je silovali, a potom bacili u reku Tisu. Još smo u šoku od dana njenog nestanka, nikada nisam verovala da je ona sama otišla na most i da je upala u reku – rekla nam je kroz suze majka Melinda. Celu vest pročitajte OVDE.

Prema rečima doktora koji su prisustvovali porođaju, posle rođenja dečaka, žena je u porodilištu u Hing Kongu iznanada umrla. Niko nije znao šta je prouzrokovalo smrt i pokušali su na sve načine da je ožive. Pa čak i njen sin.

Ono što je tek rođeni dečak uradio može se podvesti pod čudo. Naime, kako prenosi NTD televizija iz Njujorka, dečak je stavio ruku majci na čelo i plakao joj je na uho. Sve možete videti OVDE.

Po dolasku u Centralni zatvor, pošto se predao policiji, prema svedočenju pritvorenika koji su priču objavili na društvenoj mreži Fejsbuk, Legija je pisao svoje knjige, redovno vežbao, pušio najskuplje cigare, a bio je prepoznatljiv po svom nalinu pozdravljanja – mjaukanju.

Najviše pažnje stražari Centralnog zatvora su pre deset godina, upravo posvećivali Ulemeku za kog se pričalo da je komandant zatvora. Celu vest pročitajte OVDE.

Kada Inregrisani zdravstveni informacioni sistem (IZIS) bude zaživeo, a sve zavisi od završetka procesa izdavanja elektronskih zdravstvenih knjižica, Srbija će dobiti i elektronske recepte pa će pacijenti lekove moći da naručuju SMS porukom ili putem mejla.

Elektronski recept omogućava da se lek naruči putem SMS ili mejlom. Ovo je velika prednost naročito za hronično obolele koji svakog meseca moraju da odu kod izabranog lekara po terapiju. Više o ovome pogledate OVDE.

Sveti Nikola, ili Nikoljdan obeležava se sutra, 19. decembra. Ovo je veliki praznik i krsna slava najrasprostranjenija na ovim prostorima. Na kalendaru je obeležen crvenom bojom, što znači da ne bi trebalo raditi kućne poslove. Pogledajte šta još ne treba da radite OVDE.

Fudbalski zimski prelazni rok faktički nije ni počeo, a Zvezda je već uzela jednog igrača koga je hteo Partizan.

U pitanju je Lukman Haruna, koji je, navodno, ranije ponuđen Partizanu, a kako su se u Humskoj nećkali, jer se čekaju odlasci, operativci iz Ljutice Bogdana su ubedili Nigerijca da ga lepša strana igranja fudbala u Srbiji čeka na crveno-beloj strani Topčiderskog brda. Više pročitajte OVDE.

Dara Bubamara i Dragana Mirković otkrile su pred snimanje emisije “Pinkove zvezde” kako im je jedna koleginica tražila da joj pozajme novac!

I dok joj Dara nije dala, Dragana jeste, i to kako ne bi “ostala na ulici”. Pogledajte o kome se radi OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA