≫ 

BOJANU UGRENOVIĆU 16 GODINA ROBIJE: Srpski državljanin osuđen za ubisto mladića u Ohridu

Advokati porodice ubijenog mladića su tražili maksimalnu kaznu da bi se stavio kraj tučama i ubistvima u poznatom makedonskom turističkom centru

  • 10

Srpski državljanin Bojan Ugrenović ( 29 ) iz Kraljeva dobio je 16 godina zatvora zbog ubistva Dimitra Matlioskog ( 26 ) iz Ohrida. Osnovni sud u Ohridu danas ga je proglasio krivim, a sudijka Vesna Kičeec mu je odredila efektivnu zatvorsku kaznu.

"UBICO, GOREĆEŠ U PAKLU"! Sestra zakukala kada je Srbin priznao da je ubio Makedonca Dimitra za Novu godinu (FOTO)

Na prvom i jedinom ročištu pre pet dana, Ugrenović je u potpunosti priznao krivicu i izrazio žaljenje i kajanje za počinjeno delo.

Advokati porodice ubijenog mladića su tražili maksimalnu kaznu da bi se stavio kraj tučama i ubistvima u poznatom makedonskom turističkom centru.

Porodica Matlioski je bila zadovoljna izrečenom presudom i visinom kazne, iako je njihov bol nenadoknadiv.

KRVAVO NOVOGODIŠNJE JUTRO: Srbin ubio Makedonca u KAFANSKOJ TUČI na OHRIDU!

Bojan Ugrenović je odseo u Ohridu, gde je sa dvojicom prijatelja iz Srbije, Mihajlom Pantovićem (26) i G. P. (25), želeo da dočeka Novu godinu. U novogodišnjoj noći, Bojan je napao Matiloskog ispred kafića hotela "Tabana", u kom je odseo sa dvojicom svojih prijatelja.

Do sukoba je došlo prvo u lokalu, a kada je izgledalo da se situacija smirila, Bojan je Makedonca presreo na ulici ispred kafića, oborio ga na zemlju udarcima u glavu, a zatim nastavio da ga udara rukama i nogama dok je ovaj nepomično ležao na zemlji. Matiloski je od teških povreda preminuo u bolnici.

Nakon tuče Bojan Ugrenović se vratio u hotel, gde su ga dočekala dvojica prijatelja. Da bi prikrili delo, oni su ga najpre smestili u sobu svojih prijateljica u istom objektu, a kasnije su ga, kad su se uverili da je to bezbedno, vratili u njegovu sobu.

Policija je u pomenutoj sobi pronašla krvavu odeću ubice.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA