Vesna Vulović nije jedina preživela stravičnu avionsku nesreću: I ova zgodna crnka (28) prošla je kroz isti pakao!

Pored Vesne, koja je jedina preživela pad aviona 1972. godine, u nedavnom padu aviona u Kolumbiji, među preživelima našla se i mlada stjuardesa Himena Suarez (28)

  • 6

Vesna Vulović pronađena je mrtva u 67. godini života u svom stanu u Beogradu. Ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kada je kao mlada 22-ogodišnjakinja preživela pad aviona sa 10.000 metara visine. Nedavno je i još jedna stjuardesa preživela avionsku nesreću...

MISTERIJA STARA 44 GODINE NEĆE NI BITI REŠENA? O Vesni Vulović i danas priča ceo svet, a uzrok pada njenog aviona i dalje se ne zna

Vest o čudu obišla je planetu za tili čas jer je Vesna bila jedina preživela od 29 putnika, koji su poginuli u avionu na letu Kopenhagen-Zagreb u koji je navodno bila podmetnuta bomba.

Pad je preživela tako što je ostala u prepolovljenom trupu aviona.

BILA JE U AVIONU SMRTI, SVAKA KOST JOJ JE POLOMLJENA: Ispovest Ane, rođake stjuardese koja je preživela kobni pad letelice (FOTO) (VIDEO)

Foto: Facebook Foto: Facebook

Pored Vesne, u nedavnom padu aviona u Kolumbiji, među preživelima se našla i mlada stjuardesa Himena Suarez (28).

Podsetimo, kolumbijski avion sa 81 putnikom, među kojima je bio i brazilski fudbalski klub, srušio se u Kolumbiji.

Preživelo je 13 osoba, među kojima je i pomenuta stjuardesa sa kolumbijskog čarter-leta.

Himena se nakon pada nije sećala ničega, a polomljene su joj ruke, leđa i vrat nakon nesreće. Kada je avion krenuo u slobodan pad, prešla je u zadnji deo aviona. Takođe, i Vesna Vulović se pri padu aviona nalazila na repu aviona, što joj je omogućilo da preživi.

Vesna je svojevremeno u jednom intervjuu izjavila da ima osećaj da su svi drugi članovi posade predosetili nesreću osim nje, a da ona jednostavno ništa nije primećivala...Posle pada imala je polomljenu lobanju, obe slomljene noge, tri slomljena pršljena, a bila je sve vreme paralizovana. Verovala je da ju je spasao sveti Sava, od čije ikone se nije odvajala.

O našoj neverovatnoj stjuardesi ispevana je i pesma koju izvodi Miroslav Ilić - "Vesna stjuardesa“.

Njeno preživljavanje pada bila je jedna od tema popularne televizijske emisije "Mitbasters" na kanalu Diskaveri.

Još jedan zanimljiv podatak je da Vulovićeva nije ni trebalo da bude na tom letu, ali je došlo do greške pa je ona zamenila koleginicu sa istim imenom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sale

    24. decembar 2016 | 10:38

    Inace je vesna umrla danas

  • Vota

    24. decembar 2016 | 13:58

    U avion nije bila podmetnuta bomba mnogo je bliza istini da su ga oborili Ruski lovci iz pratnje predsednickom avionu Leonida Breznjeva jer nisu mogli stoprocentno da utvrde koja je letilica u pitanju i oborili ga iz predostroznosti

  • Goca

    25. decembar 2016 | 13:42

    Vesna joj slava!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA