Kristijan udario u tri automobila, pa uleteo u kuću! (FOTO)

Stanari iz okolnih zgrada kažu da se čuo strašan prasak i da su odmah nakon nesreće došli ekipa Hitne pomoći i policija koja je obavila uviđaj

  • 0

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć pet minuta psole ponoći u Ulici Ive Lole Ribara u Kikindi kada je vozač "krajslera" Kristijan B. (32) usled gubljenja kontrole nad vozilom uleteo u privatnu kuću na početku ulice.

STRAVIČNA NESREĆA U BORU: Autom udario devojčicu i nosio je 20 metara, dok nije pala!

Kako Telegraf saznaje, na mestu suvozača nalazila se i dvadesetogodišnja devojka koja je zadobila lakše telesne povrede dok je vozač usled siline udarca zadobio teške telesne povrede. On je hitno prebačen u Novi Sad u Klinički centar Vojvodine gde mu je ukazana pomoć.

Vozač je zbog gubitka kontrole nad vozilom najpre udario u jedan, drugi pa u treći automobil vlasnika kuće koji je bio parkiran ispred privatnog objekta. Od siline udarca automobil je srušio metalnu ogradu na kući i probio spoljašnji zid.

Na svu sreću, u trenutku nesreće se u prostoriji niko nije nalazio. Vlasnik kuće nije želeo da daje izjave za medije. Stanari iz okolnih zgrada kažu da se čuo strašan prasak i da je odmah nakon nesreće došla ekipa Hitne pomoći i policija koja je obavila uviđaj.

Detalji nesreće znaće se ubrzo nakon policijskog uviđaja.

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA