≫ 

DA SE ČOVEKU DIGNE KOSA NA GLAVI: Misterozni čovek posećuje grob Jelene Marjanović i gleda u njen spomenik!

- Poslednjih desetak dana na njenom grobu često viđam nepoznatog muškarca koji dugo stoji zagledan u spomenik. Pošto ga ne znam iz Borče, u prvi mah sam pomislila da je to neki njen prijatelj ili rođak iz unutrašnjosti. Ali, pošto sam gotovo svakodnevno počela da ga viđam, sve mi je postalo izuzetno sumnjivo - priča penzionerka iz Borče

  • 17

Krupan sredovečan čovek sa bradom svakodnevno već nedeljama dolazi na grob pevačice Jelene Marjanović, koja je ubijena početkom aprila, i nepomično gleda u njenu sliku na spomeniku.

 

Novi direktor policije: Znamo ko je ubio Jelenu Marjanović

 

Zoran Marjanović: Jedva čekam da uhapse ubicu moje Jelene

 

Ekipa ovog lista pokušala je da razgovara s njim, ali kad su mu prišli, mračan čovek sa bradom, obučen u farmerke i kožnu jaknu, odmah okrenuo i brzim korakom napustio groblje, bez ijedne reči.

 

Na najnoviji fenomen u vezi s misterioznim ubistvom pevačice Jelene Marjanović skrenuli su pažnju sami stanovnici Borče. Oni su na groblju primetili neobičnog čoveka koji redovno stoji ispred spomenika zverski masakrirane "Zvezde Granda".

 

Foto-montaža: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Profimedia/Panthermedia

Foto-montaža: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Profimedia/Panthermedia

 

- Svakodnevno posećujem grob pokojnog muža koji je sahranjen nedaleko od Jelene Marjanović. Kada krenem kući, prođem uvek i pored njenog grobnog mesta, jer mi je mnogo žao te mlade žene. Međutim, poslednjih desetak dana na njenom grobu često viđam nepoznatog muškarca koji dugo stoji zagledan u spomenik. Pošto čoveka ne znam iz Borče, u prvi mah sam pomislila da je to neki njen prijatelj ili rođak iz unutrašnjosti. Ali, pošto sam gotovo svakodnevno počela da ga viđam, sve mi je postalo izuzetno sumnjivo. Njoj porodica ne dolazi ni izbliza tako često, a taj čovek je stalno tu. Uz to izgleda kao da baš nije pri sebi, nekako je hladan i odsutan. Ljudi u Borči su već počeli da sumnjaju da je upravo to Jelenin ubica - ispričala je penzionerka iz Borče, koja nije želela da joj se objavljuje ime.

 

Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731

Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731

 

Stručnjaci smatraju da se kod određenog broja ubica posle nekog vremena javi griža savesti i da posećuju mesto zločina ili grob žrtve.

 

Klinički psiholog Milan Kostić rekao je da kod zločina iz strasti ubici posle nekog vremena počne da nedostaje žrtva.

 

- Nisu sve ubice "profesionalci" i kriminalci. Kada ovakav zločin izvrši donekle normalna osoba, zbog "žute minute" ili nečega drugog, posle nekog vremena, kada se sve slegne, javlja se kajanje i griža savesti. Osoba postaje u potpunosti svesna šta je uradila i to je izjeda iznutra. Takođe, ubici počinje da nedostaje žrtva, jer je u pitanju zločin iz strasti, a tu su upletene i emocije. Kod ovakvih slučajeva se događa da se ubica vraća na mesto zločina ili na sam grob žrtve - objasnio je Kostić.

 

(Telegraf.rs / Infomer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ŠEVA

    28. decembar 2016 | 02:06

    Pa ja vas stvarno ne razumem.Prestanite vise prevrsili dye svaku mrru .Da sam ja neki njen rodjak zapalio bih vas pa da pisete kako je neko vas zapalio prestanite vise ko boga vas molim.

  • S*

    28. decembar 2016 | 02:14

    Prpa brale! Uskoro će komšinica vidjati i nepoznatu ženu kako svaki dan kleči pored Jecinog groba...Pa dajte ženi mobilni telefon da može da uslika osobe koje svakodnevno vidja

  • ispada i vrapci na grani znaju

    28. decembar 2016 | 00:24

    Vest stigla do novinara , a policija ne preduzima nista ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA