≫ 

PORUKA DŽIHADISTA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Za Božić vatromete ćemo zameniti eksplozivima, pevanje će se pretvoriti u plač

Pretnja je usledila jer su evropske vlasti pojačale bezbednosne mere nakon napada u Berlinu za koji je odgovornost preuzela Islamska država

  • 13

Grupa koja podržava Islamsku državu pozvala je pristalice džihada da u božićnom periodu po Evropi izvode napade po tržnim centrima i bolnicama.

Opake prognoze za 2017. godinu: ISIS će pasti, ali se vraća Al Kaida. Zapad puca po šavovima, a onda sledi "zlatna šansa" Rusije!

Oni su pozvali muslimane da se klone hrišćanskih slavlja. Pretnja je usledila jer su evropske vlasti pojačale bezbednosne mere nakon napada u Berlinu za koji je odgovornost preuzela Islamska država, a u kojem je ubica kamionom naleteo na ljude tokom božićnog sajma i ubio 12 osoba.

Našir Medija Fondejšn, koja podržava Islamsku državu, objavila je svoju poruku na internetu, a poruka je propraćena slikama boraca s puškama i noževima, Deda Mrazom i jelkom.

- Njihova slavlja, okupljanja, klubovi, tržni centri, pozorišta, bioskopi, pijace pa čak i njihove bolnice su savršene mete za vas - izrečeno je u onlajn poruci islamističkih "Usamljenih vukova" u Evropi.

U poruci je pisalo i kako će Islamska država "zameniti vatromete pojasevima s eksplozivom i eksplozivnim uređajima pa će se njihovo pevanje i aplauzi pretvoriti u plač i tugovanje", javlja Hina, a prenosi Index.hr.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ATIMUS

    29. decembar 2016 | 08:47

    Dali je neko i njima poslao jezivu poruku kao i onima koi ih finansiraju i podrzavaju

  • Ivke

    29. decembar 2016 | 08:49

    Posle napada i njih čeka metak...

  • lilit

    29. decembar 2016 | 09:49

    Sve te "ratnike" ISISA odvesti na jedan SVINJSKI PAPRIKAŠ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA