Čudo za Novu godinu: Bila sam najnesrećnija žena u Srbiji do 31. decembra 2004.

Na dan Božića po Gregorijanskom kalendaru osetila sam užasnu mučninu. Mislila sam da je od stresa, premora i opterećenja. Već sutra dan mi je bilo bolje, pa sam nastavila sve "po starom"

  • 2

Bila sam dobro, prosečno dete, tinejdžerka, studentkinja, i potom supruga. Sve sam radila "po PS-u", i u "pravo vreme". Bili smo već četiri godine u braku, kada sam sa 29 godina poželela da se ostvarim kao majka. I tada je počela moja agonija.

MALU MINJU SU RODITELJI ČEKALI 14 GODINA: Ona je prva beba iz epruvete u Valjevu (FOTO)

LJUDI, DA LI JE OVO NORMALNO? Baka hoće da sama sebi rodi unuče!

Mislili ste da posle seksa treba OVO da uradite da biste ZATRUDNELI, ali ste u totalnoj ZABLUDI!

Mislili smo, mladi smo, zdravi, ići će lako. Posle šest meseci pokušavanja, shvatili smo da ne ide. Tada smo otišli kod lekara. Sve je bilo u najboljem redu. Rekli su nam da nastavimo da pokušavamo, i da se ne opterećujemo, što smo i radili narednih godinu dana.

Tada smo počeli da skupljamo novac za veštačku oplodnju.

Sve je bilo spremno posle nekoliko meseci, želeli smo da proslavimo praznike u krugu porodice i prijatelja, i 15. januara 2005. godine trebalo je da otputujemo u Prag, kako bismo pokušali tu preostalu opciju na jednoj klinici.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Na dan Božića po Gregorijanskom kalendaru osetila sam užasnu mučninu. Mislila sam da je od stresa, premora i opterećenja oko te trudnoće. Već sutra dan mi je bilo bolje, pa sam nastavila sve "po starom".

Tog 31. decembra smo jurcali "kao ludi". Ujutru u kupovinu, pa smo sređivali kuću, pravili večeru, pakovali poklone i spremali se sa praznični porodični skup.

Naravno, sve smo stigli, i baš kada sam krenula da obučem svoju prelepu svečanu haljinu, onesvestila sam se! Suprug se prestravio! Brzo sam došla sebi, i ne mogu da opišem taj osećaj i sigurnost koja mi je "došla" u tom trenutku, ali samo se sećam da sam mu rekla "idi odmah u dežurnu apoteku i kupi dva testa za trudnoću".

Pogledao me je značajno, ali je otišao bez pogovora. Pogađate - BILA SAM TRUDNA!

Foto: Profimedia/Wavebreak Foto: Profimedia/Wavebreak

Ne znamo kako se to dogodilo posle toliko pokušavanja, ali bili smo van sebe od sreće! To je bila najlepša Nova godina u mom životu. Danas naš Dušan ima 12 godina, a i ima i sestru Miu (7).

Posle te prve trudnoće, sa drugom je išlo "kao po loju".

Ne znam da li verujete u čuda, ali od tog 31. decembra ja verujem. I pored naše krsne slave, Svetog Jovana, slavimo Novu godinu kao da nam je to slavlje poslednje u životu!

Čuda se ostvaruju, sve je moguće, samo morate da verujete!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovanka

    31. decembar 2016 | 18:36

    Od Srca vam Zelim puno Srece! I Bog neka vas cuva.

  • Mirko&Slavko.

    2. januar 2017 | 22:12

    Лепо искуство.Богу хвала.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA