NAJVEĆI PROFESOR PERVERZNJAK IKADA: Pipao učenice, jednu terao da mu sedne u krilo, pitao da li je nevina i da li dobro...

Učenici gledao u grudi, rekao da mu se jako sviđa pogled i pitao je da li zna šta bi sve voleo da joj radi

  • 3

Perverzni britanski nastavnik koji je imao običaj da pipa učenice i sa njima priča "prljavo" dobio je doživotnu zabranu rada u prosveti.

NEZASITA PROFESORKA FIZIČKOG SLALA SEKSI PORUKE UČENIKU, a onda ga je oralno zadovoljavala na bazenu!

Vil Pol Kokson (53) je pitao jednu od svojih učenica da li je nevina i pozvao je da "sedne na njega" rekavši joj da "veruje da je jako dobra u sisanju".

Takođe je učenici gledao u grudi, rekao da mu se jako sviđa pogled i pitao je da li zna šta bi sve voleo da joj radi.

Ovaj pervezni pedofil je u drugoj prilici rekao: "Bila bi mnogo dobra presavijena preko klupe sa mojim ****** u sebi".

Nacionalni koledž za predavanje i liderstvo kasnije je otkrio da je utvrđeno da je isti profesor napastvovao još jednu učenicu, ali ju je pritom i pipao po intimnim delovima tela rekavši joj da bi voleo da on bude prvi sa kojim će ona imati seks, a zatim ju je pitao i da li ume da pruži oralni seks.

Kokson, koji je predavao u Tornhil školi u Sanderlendu, podvrgnut je istrazi i utvrđeno je da je seksualno uznemiravao svoje učenice i ponižavao svoje učenike. Njegovo ponašanje okarakterisano je kao uvredljivo, seksualno motivisano kao i uznemiravajuće, pa će mu zbog prekoračivanja profesionalnih nadležnosti biti doživotno suspendovan i neće više nikad moći da obavlja funkcioju nastavnika.

Kokson na ovu odluku ima pravo žalbe, piše Miror.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA