≫ 

SRCE DA PREPUKNE: Ćerka ubijene pevačice Jelene Marjanović od Deda Mraza traži samo da vidi svoju mamu

Zoran Marjanović i njegova ćerka Jana uveliko se pripremaju da najradosnije praznike provedu bez stuba svoje porodice - majke i supruge Jelene Krsmanović Marjanović

  • 20

Ubistvo pevačice "Granda", Jelene Marjanović i tragična saga njene porodice obeležili su minulu godinu, a ni posle devet meseci ubica koju je do smrti pretukao na nasipu u borčanskom naselju Crvenka nije uhapšen.

Zoran Marjanović: Jedva čekam da uhapse ubicu moje Jelene

Zoran Marjanović i njegova ćerka Jana uveliko se pripremaju da najradosnije praznike provedu bez stuba svoje porodice - majke i supruge Jelene Krsmanović Marjanović:

- Sećam se prošlogodišnjeg dočeka Nove godine. Bili smo srećni, niko nije slutio šta će nam se dogoditi tri meseca kasnije. Jeca i ja smo radili u Bosni. Sećam se da je rekla koliko nam je grozan posao jer tokom slavlja ne možemo da budemo sa porodicom na okupu. Jedva je čekala da dođemo kući da budemo sa Janom - priseća se Zoran Marjanović.

Najtužniji trenutak u ovoj porodici je bio kada je zoran pitao ćerku šta bi najviše volela da joj donese deda Mraz.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- I ove godine smo pravili spisak..Kada sam je pitao šta bi najviše volela, rekla mi je tužno da bi najviše volela da vidi mamu. Tačnije, da joj je Deda Mraz dovede. zanemeo sam. Ćuato sam , srce me je zabolelo - kaže očiju punih suza suprug ubijene pevačice.

Devojčica, prema rečima na prvi pomen majke zaćuti, a posle prebaci temu na drugu stranu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja M.P.

    31. decembar 2016 | 08:19

    Srce moje malo .

  • Realno,

    31. decembar 2016 | 06:04

    Proklet da je ubica!

  • Djole

    31. decembar 2016 | 01:33

    Jadan covek i jadno to dete. Da li je moguce da mi zivimo u ovoj odvratnoj zemlji... A necu ja jos dugo sigurno, necu makar ne spavao i ne jeo 2 godine. Odoh iz ovog pakla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA