Astrolozi upozoravaju: U 2017. Srbiju čekaju jezivi zemljotresi i poplave u ovim mestima! (FOTO)

Prete nam klizišta, odroni, a biće sve više psihičkih bolesnika i samoubistava

  • 7

U 2017. godini zemlja će se tresti, odroni će zatrpavati puteve, a poplave doći kao grom iz vedra neba, tvrde astrolozi i numerolozi. Uprkos kataklizmičnim prognozama, kako navode ratari i stočari će ipak imati plodonosnu godinu.

Rade iz GSP-a je heroj godine, ali nije jedini! Srbija je ponosna na ove dobričine (FOTO) (VIDEO)

Iza stravične nesreće kod Obrenovca je potresna priča: Mladići se vraćali sa reprize

Numerolog Stefan Dragojlović najavio je veoma tešku godinu sa brojnim prirodnim nepogodama koja bi mogla imati stravičan epilog, a posebno ugrožni delovi zemlje su Kraljevo, Novi Pazar i Dimitrovgrad.

- S obzirom na to da je Srbija pod vladavinom planete Saturn u zodijačkom znaku Jarca gde se sad nalazi Pluton koji je veoma težak, mučan i opterećujuć, možemo da očekujemo polave, klizišta, odrone, zemljotrese. Pošto će Pluton u jarcu biti narednih šest godina, sve ovo se može očekivati i u godinama koje su pred nama - rekao je za Alo.

Foto: Tanjug/Alem Rovčanin Foto: Tanjug/Alem Rovčanin

Što se tiče 2017. godine, doći će do velike suše i rekordnih temperatura koje će početi da rastu već od aprila.

- Posebno osetljiva područja zemlje koje će zahvatiti sve vrste nepogoda jesu Kraljevo, Novi Pazar i Dimitrovgrad. Pored silnih nepogoda biti mnogo saobraćajnih nesreća, porodičnog nasilja, vršnjačkog nasilja, ubistava, samoubistava, biće povećan i broj psihički obolelih ljudi - procenjuje Dragojlović.

Astrololog Dušan Veličković predviđa da će pored teškoća ratari uspeti da profitiraju i uspostave saradnju sa inostranstvom.

- U drugoj polovini 2017. godine u Srbiji će biti problema sa rekama jer je u tom periodu Jupiter dominantna planeta, a ona širi sve, pa će doprineti da se vodostaji mnogih reka podignu, ali ipak neće biti nekih katastrofalnih neprilika. Oni koji ulažu u zaštitu gradova od polava neće suviše brinuti. Oprez se svakako preporučuje - kaže  Veličković i dodaje da predstojeća godina neće biti štetna za ratare.

Pored svega poljoprivrednici imaju velike šanse da profitiraju u 2017. godini. I ratari stočari bi trebalo da imaju dosta uspeha, jer je godina pred nama otvorena prema svetu, pa oni mogu očekivati poslovnu saradnju sa inostranstvom.

(Telegraf.rs/Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba

    3. januar 2017 | 10:35

    Nemaju oni pojima, treba ji pohapsiti jer izazivaju paniku međju građjanima

  • Crni

    3. januar 2017 | 10:35

    Ko upozorava? Astrolozi? Pa oni ne mogu da pogode ni koji je današnji dan ni godina a kamoli više... Lupaju ko Maksim po diviziji...

  • Sava

    3. januar 2017 | 14:27

    Ajd ne lupajte, to moze da se napise za svaku godinu.Pravi ste vi numerolozi i astrolozi al u glavu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA