LEŠEVI NA KRVAVOM PODU KLUBA SMRTI: Morbidne fotografije noćne more posle pokolja u Istanbulu (FOTO)

"Podovi su bili lepljivi od krvi, a tela su ležala razbacana svuda okolo. Sve je izgledalo kao noćna mora"

  • 0

Samo nekoliko sati pošto je turska policija juče objavila dve nove fotografije teroriste osumnjičenog za pokolj u novogodišnjoj noći, na društvenim mrežama pojavile su se fotografije unutrašnjosti istanbulskog noćnog kluba "Reina" u kom se masakr dogodio.

ON JE KRVNIK IZ ISTANBULA: Pobegao iz Turske posle pokolja, policija ga traži, otkriveni užasni detalji (FOTO)

Fotografije su navodno objavili turski istražitelji, prenosi britanski "Dejli mejl", a na njima se vide beživotna tela nesrećnih žrtava koje su u "Reini" slavile Novu godinu.

- Podovi su bili lepljivi od krvi, a tela su ležala razbacana svuda okolo. Sve je izgledalo kao noćna mora - rekao je jedan od svedoka za "Hurijet".

Što se tiče ubice, policija je isprva dobila dve dojave, po kojima je osoba slična njegovom opisu viđena u gradovima Jalovi i Bursi. Prva dojava stigla je iz lučkog grada Jalove, gde je ubica navodno viđen kako se ukrcava na trajekt, nakon čega je navodno viđen u Bursi, udaljenoj oko 70 kilometara.

Kasnije je otkriveno da je u pitanju Lakhe Mašrapov (28). Prema policijskim izvorima, terorista je poreklom iz Kirgistana i borio se za ISIS u Siriji. Ovo je lice krvnika:

U novogodišnjoj noći ubica nasumice je ispalio šest šaržera sa ukupno 180 metaka, pri čemu je ubio 39, a ranio 69 ljudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA