≫ 

DRAMA U OKOLINI NIŠA: Četvorica meštana krenula po badnjak, pa nestali u mećavi (FOTO)

Oni su se noćas oko tri sata mobilnim telefonom javili porodicama i kazali da su zavejani i da ne mogu da se probiju do sela

  • 17

Pripadnici Uprave za vanredne situacije, policije i Žandarmerije od jutros tragaju za četvoricom meštana sela Hum koji su nestali nakon što su noćas krenuli u šumu po badnjake.

 

MEĆAVA NA BALKANU: Bosna i Hrvatska pod snegom od skoro 20 cm, nesreće na putevima, očekuje se -20 stepeni! (FOTO) (VIDEO)

 

KATAKLIZMIČNE SCENE IZ BUGARSKE: Mećava blokirala 500 vozila, u toku evakuacija (FOTO) (VIDEO)

 

- Jutros u 6.30 sati primili smo prijavu da se četiri muškarca koja su traktorom krenula za badnjake, nisu vratila svojim kućama. U toku je intenzivna potraga za njima – saopštila je niška Policijska uprava.

 

Kako saznajemo, oni su se noćas oko tri sata mobilnim telefonom javili porodicama i kazali da su zavejani i da ne mogu da se probiju do sela. Nakon toga sa njima je izgubljen kontakt.

 

Printskrin: Google Maps

Printskrin: Google Maps

 

- Spasiocima potragu otežavaju visoki smetovi od skoro dva metra, jak vetar i niska temperatura.

 

Prema poslednjim informacijama, u niškoj policiji rekli su da su muškarci dobro i  da su se sklonili u jednu vikendicu.

 

- Malopre su uspeli telefonom da se jave da su živi i da se nalaze u nekoj vikendici. Nastavlja se potraga za njima, ali je dobro što znamo da su pronašli sklonište - dodali su u niškoj policiji.

 

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA