Ima troje dece i kažu da je najlepša mama Bosne i Balkana (VIDEO)

Iako godinama živi u Nemačkoj veoma često dolazi u Bijeljinu u poseti rodbini i prijateljima za koje je vezana, a u vreme praznika obavezno je da budu u domovini gde je kako kaže sve drugačije i ima dušu

  • 5

Ukoliko biste pitali građane BiH ko je aktuelna najlepša devojka, sigurni smo da bi ste dobili malo tačnih odgovora. Ipak sigurni smo da bi na pitanje koja je najlepša Miss BiH odgovor bio Ana Mirjana Račanović. Ni 16 godina posle izbora na kome se okitila lentom najlepše nije prestalo interesovanje javnosti za ovu lepu ženu.

Život joj je visio o koncu, ali je rešila da rizikuje i uspela: Užičanka je najhrabija majka predivne devojčice

Iako u medijima nije prisutna već nekoliko godina na brojnim portalima često se mogu naći komentari i pitanja gde je i šta radi.

Njen odgovor na ovo je "da je posle titule najlepše dobila po njoj najlepšu titulu ikada, a to je majka". Suprug Alen, sinovi Adrijan i Aleksandar i ćerka Anđela najveće su bogatstvo koje poseduje.

Iako godinama živi u Nemačkoj veoma često dolazi u Bijeljinu u poseti rodbini i prijateljima za koje je vezana, a u vreme praznika obavezno je da budu u domovini gde je kako kaže sve drugačije i ima dušu.

Ana Mirjana kaže za BN televiziju da nikada nije bila klasična manekenka i da se najmanje bavila tim.

Voditeljski angažmani i brojne reklame uglavnom su bila mesta gde smo je viđali, a gledajući danas kako izgleda taj čitav šareni šou biznis svet nije sigurna da bi se uklopila u tu priču.

Brojni angažmani koje je imala i posao koji je radila trudila se da obavi profesionalno, a iako joj je kao i svakoj ženi prijalo sređivanje, šminkanje i pripreme za emisije, kaže da je za sada srećna trenutnim statusom i da ništa ne bi menjala.

Printskrin: Youtube/BN TV Printskrin: Youtube/BN TV

Za taj period života je vežu najlepše uspomene i kaže da joj je drago što je imala priliku da ponese titulu najlepše, što je ostavila lep utisak na ljude koji je se i danas rado sećaju i kažu da je najlepša Miss koju je BiH ikada imala.

Ipak pre svega stavlja činjenicu da je ostala dosledna sebi, svom vaspitanju i vrednostima koje su joj usadili njeni roditelji za šta je dokaz da se za nju za sve ove godine nije vezao ni jedan skandal niti loša reč.

Na to je ponosna jer će jednoga dana kada odrastu moći svojoj deci da objasni ko je i šta je bila.

Ana Mirjana trenutno uživa sa svojim mališanima, a za BN televiziju kaže da se divi ženama koje uspevaju sve da stigu i da istovremeno budu posvećene porodici i grade karijeru. Za sada je njen izbor da bude 24h majka.

Printskrin: Youtube/BN TV Printskrin: Youtube/BN TV

Najstariji sin Adrijan je na pitanje šta želi da bude kada poraste rekao da će biti Superstar, tako da obožava javne nastupe kamere i posebno je ponosan kada vidi kako ljudi na ulici prepoznaju njegovu majku.

Ana Mirjana, koja se nalazi na listi 50 najlepših žena BiH, dokaz je da lepota, vaspitanje i pamet mogu ići zajedno. Uz sve to ona je i najbogatija žena jer ima divnu porodicu koja je uzrok osmeha koji ovoj lepotici ne silazi sa lica.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Izvor: rtvbn.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Masa

    6. januar 2017 | 17:32

    U zivotu lepota brzo prolazi ali uz pravu osobu pokraj sebe covek blista i lepota mnogo duze traje ,s godinama fizicku lepotu nadvlada dusevna a ona je mnogo jaca ...lep covek u sebi nosi radost,zadovoljstvo,mir i energiju i to je nesto najlepse..a ova dama upravo ima izgleda sve sto treba

  • Ja

    6. januar 2017 | 18:03

    Zena je prelepa...savrsenstvo...ako ikada planira da se razvede, ja bih je ozenio...Dr

  • Maja

    7. januar 2017 | 21:52

    Prelepa zena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA