"Ubio bih tog zločinca, zato mi je policija oduzela pištolj i pušku": Zoran Marjanović nema dilemu šta bi uradio Jeleninom ubici

Najteže mu je bilo kada je shvatio da je zauvek ostao bez Jelene i da je obeležen kao ubica, a ne kao čovek koji je ostao bez žene svog života

  • 20
 Zoran Marjanović, Porodica Marjanović na Groblju Jelene na grobu, groblje, borča, zbeg, ubijena Jelena Krsmanović Marjanović Foto: Telegraf

Jelene Marjanović nema već devet meseci, a nema još, bar zvanično, ni naznaka ko bi mogao biti njen ubica.

Novi direktor policije: Znamo ko je ubio Jelenu Marjanović

DA SE ČOVEKU DIGNE KOSA NA GLAVI: Misterozni čovek posećuje grob Jelene Marjanović i gleda u njen spomenik!

Dok se čeka na razrešenje ubistva pokojne pevačice koja je zverski ubijena u 33. godini, njen suprug Zoran za "Alo!" da mu policija nikada nije rekla na koga sumnja i dodaje da bi mu lično presudio kada bi znao ko je.

- Moja Jelena je bila veliki vernik. Bio je uskršnji post kada je mučki ubijena. Ništa i niko nije mogao da je spase od tog zlikovca. Ona nikoga popreko nije pogledala, a kamoli nekome uradila nešto loše - kaže Zoran.

- Plašim se da taj čovek ne ubije još neku ženu. Da i njena porodica ne prođe golgotu kroz koju ja prolazim. Da i njima ne oduzme sreću u kojoj su tek počeli da uživaju. Ubio bih ja njega, samo kada bih znao ko je, zato mi inspektori i ne pričaju ništa. Policija mi je uzela i pištolj i pušku. Znaju kako bih reagovao kad bih čuo neko ime - počinje svoju ispovest Zoran Marjanović, suprug svirepo ubijene pevačice „Granda”.

Zbog ćerke Jane morao je što pre da se vrati svakodnevnim aktivnostima. Da radi i zarađuje za dete, kome je sada i majka i otac. Zoran se priseća dana kada je prvi put video Jelenu na vratima svog studija. Došla je zajedno sa ocem da snimi pesmu.

- Da, zaljubio sam se u nju na prvi pogled, ali tog dana nisam znao da će biti i moja ljubav za ceo život, da će njena smrt odneti pola mene. Nikada njen osmeh neću zaboraviti. To je žena koja nikada nije bila ljuta i zamišljena - nastavlja Zoran.

Kako kaže, nije mu najteže bilo ni to što je bio u policiji, ni to što je tamo zadržan nakon Jeleninog ubistva. To je prošlo. Teško mu je bilo kada je shvatio da je zauvek ostao bez nje i da je obeležen kao ubica, a ne kao čovek koji je ostao bez žene svog života.

Kaže da se nada da će uskoro iza rešetaka završiti čovek koji mu je oduzeo sreću i radost. Da ga sud osudi na najstrožu kaznu zatvora i da nikada ne dobije mogućnost da izađe.

- Ubica je psihopata i kao takav mora biti zatvoren - završava Zoran.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nislija

    8. januar 2017 | 08:34

    Ajde bre tisina vise....ti si najveci psihopata....nisi ni sahranio zenu a vec si se erotski dopisivao sa drugom....manijace tebi je mesto na psihijatriji

  • Realna

    8. januar 2017 | 09:54

    E, da i ja nesto kazem, zgadio si mi se jos prvog dana po saznanju za nemio dogadjaj i da znas odmah sam se pitala kakav si ti covek kad se iz porodicne setnje vratis bez zene i u eri svih mogucih elektronskih komunikacija ti odmah ne proveris gde je. Psihopato!!!

  • N.N

    8. januar 2017 | 10:25

    Dosta vise dosadi i bogu i narodu ... Neka se stidi sta je trazio po Becu dok mu se zena jos nije ohladila .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA