≫ 

Najjača izjava tokom ovog ledenog talasa: Nema vode ljudi, pijte viski

Dežurni radnik se grubo našalio zbog nestašice vode

  • 0

Ceo region se suočava sa brojnim problemima zbog nesnosne hladnoće, a u Splitu su se dosetili originalnog "rešenja" kako da "ugreju" ljude.

Vatrogasci kod Zlatibora spasili pijanca iz snežnih smetova

SUROVA ZIMA U HRVATSKOJ: Kod komšija izmereno minus 30!

Nakon pritužbi građana Splita i okoline kako tokom subotnjeg jutra ostaju bez pitke vode, građani su javili i redakciji "Slobodne dalmacije", jer kako nisu mogli da dobiju na telefon dežurne iz Vodovoda, rešenje problema, što brže otklanjanje kvara, tražili su i od novinara.

Novinari "Slobodne Dalmacije" od Vodovoda i kanalizacije nisu dobili nikakve odgovore, a ni od dežurne službe koja je korisnicima njihovih usluga na raspolaganju 24 sata.

Kad se konačno javio dežurni, u monologu je izneo svu nemoć službi koje su morale spremnije da dočekaju hladnoću.

- Šta da vam kažem, zovu svi.  Zamrzlo je svuda, nema odakle nismo primili prijavu... I ove kvarove bi vam mi otklonili u roku dana, a sada šta reći? Smrzlo je, nema vode. Evo da ljudima i pošaljem cisternu, voda će se u njoj smrznuti. Imaće leda, kockice leda za viski – pokušao je da opiše stanje koje je vladalo na terenu, te se reflektovalo i u njihovoj dežurnoj sobi, službenik Vodovoda i kanalizacije, dajući tako i savet šta napraviti dok se kvarovi ne otklone.

- Ovo nije dogodilo 50 godina, panika je zavladala. Zovu svi, pomoć šaljemo, ali nemoćni smo. Čudo je od kvarova.... Gospođo moja, to je to! A šta će tek biti kada se cevi odmrznu, pišaće na sve strane - bile su rečenice koje hrvatske kolege prenose danas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA