ZIMA IM NE MOŽE NIŠTA: 500 Moskovljana vozilo bicikle na -27 (FOTO)

Oko 500 biciklista, mnogi opremljeni krznenim kapama i drugom nestandardnom odećom, biciklima su se provozali osam kilometara duž reke Moskve

  • 1

Stotine Moskovljana učestvovalo je danas u promotivnoj vožnji biciklom kroz glavni grad Rusije na temperaturi od minus 27 stepeni Celzijusa.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

NAJHLADNIJI BOŽIĆ U MOSKVI U ZADNJIH 120 GODINA: Evropa okovana snegom, ledeni talas odneo 20 života, temperature sve niže (FOTO) (VIDEO)

Oko 500 biciklista, mnogi opremljeni krznenim kapama i drugom nestandardnom odećom, biciklima su se provozali osam kilometara duž reke Moskve.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ova vožnja od jedne stambene moskovske četvrti do Kremlja i nazad organizuje se drugu godinu zaredom sa ciljem da se demonstrira da bicikli mogu da budu prevozno sredstvo cele godine.

Popularnost bicikala porasla je u Moskvi poslednjih godina i gradske vlaste su poboljšale biciklističke staze u nastojanju da pruže alternativu za ogromne saobraćajne gužve po kojima je poznata ruska prestonica.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs /Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA